Kongelige17. juli 2023

Se billederne: Prinsesse Charlotte stjal showet under Wimbledon-finalen

Otteårige prinsesse Charlottes debut på tilskuerrækkerne gik på ingen måde ubemærket hen, da hun engageret fulgte med under Wimbledon-finalen søndag
Prinsesse Charlote og Kate, prinsesse af Wales
Iført en lille lyserød solbrille overstrålede unge prinsesse Charlotte alle andre med sin begejstring og engagemnet under Wimbledon-finalen.
 Foto: Mirrorpix / MEGA

Selvfølgelig løb 20-årige Carlos Alcaraz med opmærksomheden, da han vandt i en meget spændende Wimbledon-finale over Novak Djokovic, men blandt tilskuerne sad en ung dame, der i den grad stjal showet undervejs i kampen.

Prinsesse Charlotte var for allerførste gang med på tilskuerrækkerne, og ligesom os andre havde hun svært ved at holde følelserne tilbage under det dramatiske opgør.

Iført en lyserød solbrille var hun placeret mellem sin mor prinsessen af Wales, Kate, og sin storebror George.

Prinsesse Charlotte og Prins George
Prinsesse Charlotte og prins George var dybt koncentrerede under kampen.
 Foto: Mirrorpix / MEGA

Inden kampen kunne prinsessen af Wales ifølge Daily Mail fortælle, at hendes tre børn Charlotte, George og Louis har fulgt flittigt med.

- Charlotte, du har fået styr på scoringen. Louis var meget ked af, at han ikke kom i dag, afslørede prinsessen af Wales.

Royal box under Wimbledon-finalen
Catherine, prinsessen af Wales, prinsesse Charlotte,prins George og William, prinsen af Wales sad sammen i Royal Box under Wimbledon-finalen for herresingle.
 Foto: Mirrorpix / MEGA

At tyde ud fra grimasserne undervejs var det da også tydeligt, at de to kongelige børn vidste, hvad der foregik på banen. Her var armene i vejret, når der skulle jubles og skuffende blikke, når tingene ikke gik som planlagt.

Charlotte og George
Følelserne sad uden på tøjet hos den unge prinsesse og prins.
 Foto: Mirrorpix / MEGA

Prins George var første gang til stede under Wimbledon sidste år.

De kongelige var ikke de eneste kendte ansigter, der var til stede under Wimbledon-finalen.

Se alle billederne fra finalen i galleriet herunder.

Wimbledon: Kendisser til finaleweekend

Sponsoreret indhold