Kongelige21. december 2023

Se billederne: Mary og Frederik siger farvel i New Zealand

Efter fire dage sammen rejser kronprinsparret og tre af deres børn fra Queenstown i New Zealand
Kronprinsesse Mary
Billedet her trækker overskrifter i udlandet, hvor medier skriver, at kronprinsesse Mary fældede en tåre, da hun skulle sige farvel efter fire dage i New Zealand.
 Foto: MEGA

Læs også: Kronprinsesse Mary er taget på juleferie uden Frederik: Spottet down under

Et tilsyneladende svært farvel fandt torsdag sted i lufthavnen i Queenstown, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var på vej ombord på flyet mod Brisbane.

Kronprinsfamilien uddelte store kram, og udenlandske medier som Daily Mail skriver om en tårevædet afsked for kronprinsessen.

Billeder af afskeden viser nemlig Mary give et kram til en ven. Med en hånd ved solbrillen kan det se ud som om, at kronprinsessen tørrer en tåre væk.

Ved siden af ses kronprins Frederik og børnene med brede smil, inden de satte sig på flyet.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsparret i Queenstown Airport torsdag, inden de sætter sig på flyet mod Brisbane i Australien.
 Foto: MEGA

Familien har forladt New Zealand efter fire dage, inden rejsen går tilbage til Australien.

Mary og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent rejste allerede til Australien 3. december. Senere blev de genforenet med kronprins Frederik og parrets ældste datter, prinsesse Isabella, da de landede i New Zealand.

Isabella og Josephine i New Zealand
Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine var i godt humør, da de spankulerede ind mod lufthavnen torsdag sammen med kronprinsen og kronprinsessen.
 Foto: MEGA

Hvor længe kronprinsparret og familien er afsted vides ikke, men helt sikkert er det, at hele familien når hjem inden jul, hvor de skal fejre højtiden med blandt andet dronning Margrethe.

Sponsoreret indhold