Se billederne: Mary i Indonesien

Mary.

Mary.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Kronprins Frederik og børnene må undvære Mary i de her dage.

Mary er nemlig i Indonesien sammen med udviklingsminister Rasmus Prehn. 


På det to dage lange besøg, der strækker sig fra 2.-4. december, har kronprinsessen allerede oplevet en del, hvilket man har kunne følge på kongehusets Instagram. 

Her har Mary ikke været nærig med at dele billeder fra turen til Indonesien. 

Til et af opslagene skriver kronprinsessen selv om sine oplevelser, hvor hun blandt andet har besøgt en forening for jordemødre.

"Vores program giver os alle indblik i det arbejde, som UNFPA sammen med blandt andre Danmark udretter. Et godt eksempel på arbejdet er vores besøg i morges hos en indonesisk forening for jordemødre, hvor UNFPA er med til støtte initiativer med uddannelse af jordemødre, så flere af dem kan være opmærksomme på risikoen forbundet med graviditet og fødsel, især blandt teenagemødre og kvinder, der er omskåret," skriver Mary til opslaget.

Du kun se kongehusets billeder i opslagene nedenunder:

View this post on Instagram

På min rejse i Indonesien sammen med udviklingsminister Rasmus Prehn har vi følgeskab af Natalia Kanem, der er eksekutivdirektør i FN’s Befolkningsfond (UNFPA), som jeg har været protektor for siden 2010. Hun er en vigtig aktør og en ildsjæl inden for pigers og kvinders rettigheder, og jeg har det privilegium at følge hendes globale arbejde på tætteste hold. Vores program giver os alle indblik i det arbejde, som UNFPA sammen med blandt andre Danmark udretter. Et godt eksempel på arbejdet er vores besøg i morges hos en indonesisk forening for jordemødre, hvor UNFPA er med til støtte initiativer med uddannelse af jordemødre, så flere af dem kan være opmærksomme på risikoen forbundet med graviditet og fødsel, især blandt teenagemødre og kvinder, der er omskåret. Helt konkret er UNFPA med til at opgradere jordemoderuddannelsen, og så går fonden i dialog med religiøse ledere.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on

View this post on Instagram

Peacumber Coffee i byen Yogyakarta er ikke som alle andre cafeer i Indonesien. For ved siden af kaffemaskiner, stole og borde er der opstillet en mobil sundhedsklinik, som er et af FN’s Befolkningsfonds tiltag til fordel for adgang til prævention i Indonesien. Som protektor for UNFPA besøgte H.K.H. Kronprinsessen i dag sammen med udviklingsminister Rasmus Prehn og eksekutivdirektør Natalia Kanem cafeen, hvor der tilbydes gratis adgang til information, sundhedsydelser og prævention. Under Hendes Kongelige Højheds besøg ved den mobile klinik på Peacumber Coffee indgik Kronprinsessen, udviklingsministeren og eksekutivdirektøren i en dialog om SRSR-information rettet mod unge. SRSR betyder pigers og kvinders seksuelle og reproduktive sundhed og rettigheder og er et hovedfokus for FN’s Befolkningsfond.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close