Kongelige 5. januar 2020

Se billederne: I morgen begynder kronprinsparrets nye liv

I morgen, mandag, skydes hverdagen for alvor i gang for kronprinsparret, når deres børn begynder på deres nye skole i Schweiz. SE og HØR er netop nu i Verbier – se alle billederne lige her

Kronprinsparret kunne ikke blot tage hul på et nyt årti, da de siden sprang ind i det nye år.

Kronprins Frederik, 51, og kronprinsesse Mary, 47, – og ikke mindst deres fire børn – kunne også tage hul på et helt nyt kapitel i deres liv:

Et kapitel der for alvor starter i morgen.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Martin Høien)

Smukke Verbier bliver de kongelige børns hjem de næste tre måneder. Foto: Martin Høien

(Foto: Martin Høien)

Sneen har fundet vej til Verbier, som også er et yndet skisportsted. Foto: Martin Høien

Mandag morgen begynder prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine, 8, nemlig i deres nye skole; den internationale skole Lemania-Verbier, der ligger i smukke omgivelser i den populære ferie- og skisportsby Verbier i Schweiz.

De fire royale rollinger skal bruge de næste 12 uger på den internationale skole, før de vender hjem til Tranegårdsskolen i Hellerup.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

Kronprinsfamilien har ofte besøgt Verbier på skitur. Her ses familien i 2015. Foto: Dan Mariegaard

(Foto: Martin Høien)

Gaderne i Verbier får royalt besøg de næste tre måneder. Foto: Martin Høien

Selv om Christian, Isabella, Vincent og Josephine er i uvante – eller hvert fald nye – omgivelser, vil der dog være et velkendt ansigt hos dem.

Kronprinsesse Mary vil nemlig være ved børnenes side i stort set hele perioden. Kronprins Frederik vil i stedet støde til familien, når det lader sig gøre i hans kalender.

Han befinder sig dog nu i Schweiz – det var blandt andet også årsagen til, at den sportsinteresserede kronprins ikke deltog i årets udgave af DR-showet Sport 2019, der løb af stablen lørdag aften i Boxen i Herning.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Martin Høien)

De smukke omgivelser i Verbier lokker årligt tusinder af turister dertil. Foto: Martin Høien

(Foto: Martin Høien)

Også om aftenen er der smukt i byen. Foto: Martin Høien

Kronprinsen vil bruge det meste af årets første måned sammen med sin familie i Schweiz Han skal nemlig også overvære ungdoms-OL, der bliver afholdt i netop Schweiz i løbet af måneden.

Det er håbet om, at deres fire børn får en fælles oplevelse, der gør, at Mary og Frederik har valgt at sende børnene på skoleophold i Schweiz.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Martin Høien)

Verbier. Foto: Martin Høien

Det skrev Kongehuset i en pressemeddelelse tilbage i oktober.

- Med skoleopholdet ønsker Kronprinsparret at give deres børn mulighed for en fælles oplevelse i et internationalt miljø, stod der blandt andet i pressemeddelelsen.

SE og HØR er til stede i Verbier og sender direkte fra den store dag mandag morgen. Følg med på SH.dk fra klokken 08.00.

Du kan se alle billederne fra Verbier herunder:

Verbier

Sponsoreret indhold