Kongelige 17. april 2020

Se billederne: Dronningens historiske fødselsdagsfest

Torsdag fyldte dronning Margrethe 80 år – og det blev fejret i hele landet trods corona-situationen. Om aftenen var der middag på Fredensborg Slot for den allernærmeste familie – se alle billederne af den historiske fødselsdagsfest her
(Foto: Martin Høien og Jesper Sunesen)

Torsdag kunne dronning Margrethe fejre sin 80-års fødselsdag, men som følge af coronasituationen blev det langt fra den fejring, hun havde planlagt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle større begivenheder i forbindelse med hendes runde dag var aflyst – men det betød ikke, at dronningen ikke havde en dejlig dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Martin Høien)

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Foto: Martin Høien

- Dagen har tværtimod bragt mig så mange glæder, og har beriget mig, mere end jeg kan sige, fortalte en rørt dronning Margrethe, da hun ganske historisk talte direkte til danskerne fra Fredensborg Slot klokken 19.

- Det rører mig dybt, at så mange har ønsket at være med til at fejre mig også i år. Jeg takker af hele mit hjerte for hilsenerne, for sangene, og for de mange tanker, som i dagens løb er strømmet mig i møde fra alle dele af riget, lød det videre fra den 80-årige fødselar.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Martin Høien)

Prins Joachim og prinsesse Marie. Foto: Martin Høien

Om aftenen fortsatte den historiske fejring for dronningen. Her havde hun inviteret den allernærmeste familie – hendes to sønner samt svigerdøtre – til middag på Fredensborg Slot.

Middagen begyndte klokken 20 og fortsatte nogle timer frem.

Du kan se billeder af kronprins Frederik, kronprinsesse Mary samt prins Joachim og prinsesse Marie ankomme til festen i galleriet herunder:

Dronningen fylder 80 år

Sponsoreret indhold