Sådan kom kronprins Frederik til skade

Foto: Lars H. Laursen

I starten af ugen kom det frem, at kronprins Frederik var kommet galt afsted på de Schweiziske pister. Det oplyste kongehuset i en pressemeddelelse.

Og i dag rockede Danmarks kommende konge, så en sort accessory på den venstre arm, da han skulle indvie Sygehus Sønderjyllands nye akutsygehus i Aabenraa.

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: Lars H. Laursen)

Han var nemlig styrtet på ski på de schweiziske pister, og han havde da dårligt rejst sig fra sygesengen efter en skulderoperation på Rigshospitalet. 

Til en patient, som kronprinsen mødte på sygehuset i Aabenraa, løftede han så sløret for, hvordan han var kommet til skade med sin skulder på skituren i Schweiz. Det skriver Billed Bladet.

  • - Jeg kørte ind i en klippe, sagde kronprinsen til Vera Axelsen Jensen

Skavankerne hober sig efterhånden op hos 51-årige kronprins Frederik, der ellers har brugt størstedelen af sit voksenliv på at holde den spændstige krop ved lige på et enormt højt niveau.

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: Lars H. Laursen)

Men et langt liv med ironman-løb, frømandsuddannelse, Siriuspatrulje og lynhurtige maratontider er begyndt at sætte sine spor.

I foråret 2019 var det knæene, den var gal med. I 2018 var det ryggen, der måtte gennemgå en operation på grund af de ulidelige smerter, som blev skabt af en diskusprolaps.

En enkelt gang har dronningen da også løftet pegefingeren over for sin ældste søn og hans udfoldelser.

Det skete, efter at han i 2016 fik en fraktur i nakken under en trampolinulykke.

Når man hopper i trampolin, når man er fyldt næsten 50, er det måske ikke så mærkeligt, at det går galt, sagde Margrethe til en OL-fest, som Frederik måtte melde afbud til på grund af skaden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close