Prins William efter fødslen: Sådan har mor og søn det

Prins William hilser her på sin svigerinde Meghan Markle, da de i dag begge var til Anzac Day i Westminster Abbey i London.

Prins William hilser her på sin svigerinde Meghan Markle, da de i dag begge var til Anzac Day i Westminster Abbey i London.

Foto: All Over Press

Mandag fødte 36-årige hertuginde Kate en velskabt dreng, og samme dag viste de stolte forældre deres nyfødte søn frem.

Det blev til en kort barsel for prins William, der i dag, onsdag, var tilbage på arbejde. Han var sammen med prins Harry og Meghan Markle til mindegudstjeneste i Westminster Abbey. 

Da prins William mødte pressen uden for kirken, var folk selvfølgelig nysgerrige efter at vide, hvordan det gik med Kate og sønnen, der endnu ikke har fået et navn. 

- De har det godt, tak, svarede prins William ifølge Daily Mail

Han tilføjede, at de var "i god form, heldigvis".

- Det går relativt godt med at sove indtil videre, så han opfører sig godt, hvilket er gode nyheder, lød det fra faderen til nu tre børn. 

Kate og Williams nyfødte søn har endnu ikke fået et navn, men det forventes at blive offentliggjort senere i dag. Både med prins George og prinsesse Charlotte gik der to dage, før de afslørede navnet, og der er i dag gået to dage, siden den lille, ny prins kom til verden. 

Hertuginde Kate, 36, og prins William, 35, kunne mandag - kl. 11.01 britisk tid - byde velkommen til deres tredje barn. Det oplyste det britiske kongehus på Twitter.

Parret har i forvejen sønnen George på fire og datteren Charlotte på to. De har nu fået en lillebror, for Kate og William har fået en dreng. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Sønnen vejede 3827 gram, og prins William var tilstede ved fødslen, og det blev oplyst, at både mor og barn havde det godt. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close