Så galt står det til: Prins Harry og William skændtes til begravelse

Det er næppe gået nogens næser forbi, at 36-årige prins Harry og hans tre år ældre bror prins William ikke ligefrem er på god fod.

Prins Philips begravelse fandt sted i midten af april – ikke længe efter prins Harry og hustruen, Meghan Markle, 39, havde deltaget i det kontroversielle interview med tv-legenden Oprah Winfrey.

Her lagde parret ikke fingre imellem, da de kom med vilde beskyldninger om blandt andet racisme og kontrol i det britiske kongehus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Men selv om brødrene begge var i sorg over at miste deres farfar, er der nu noget, der tyder på, at stridsøksen langt fra blev begravet den dag.

Harry og William var nemlig oppe at skændes.

Det skriver flere medier – blandt andre People og Daily Mail.

Brødrene sludrede ude foran St. George's Chapel ved prins Philips begravelse – og herfra brød et skænderi ud mellem de to, så snart de kom ind på slottet.

Det fortæller forfatter Robert Lacey, der blandt andet står bag bogen ”Battle of Brothers”, som er en bog om netop de to prinser og den britiske kongefamilies stridigheder:

- De begyndte at skændes igen, forklarer Robert og uddyber videre, at hele situationen var meget dramatisk og ”voldsommere end nogensinde”.

Og noget tyder på, at forholdet mellem William og Harry kan blive vanskeligt at redde:

- Vreden mellem de to har udviklet sig så dybt. Alt for mange hårde og sårende ting er blevet sagt, lyder det fra ven tæt på den britiske kongefamilie.

Lacey Robert forklarer videre, at brødrene ikke har haft en familiesnak med snak med prins Charles, og at ”stridighederne mellem de splittede brødre, ikke ser ud til at slutte i den nærmeste fremtid”.

Prins Philip afgik ved døden den 9. april og blev begravet den 17. april.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close