Kongelige 11. maj 2020

Så dyre er Marys "sutsko"

Selv når kronprinsessen hygger hjemme på sofaen, gør hun det med stil
Foto: Hanne Juul

På grund af coronakrisen må kronprinsparret undvære en tur i teatret, og i stedet sad Danmarks kommende konge og dronning hjemme i sofaen og nød en digital forestilling fra Det Kongelige Teater. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

På billedet, der har fået knap 45.000 likes og knap 600 kommentarer, viser parret kontrasten mellem en "normal" tur i teatret kontra nu: Normalt er parret stadset ud i kjole og hvidt og diademer, men nu er fødderne slået op på sofabordet, mens fjernsynet kører derudad. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De mange royale fans roser Frederik og Mary for deres åbenhjertige foto med formuleringer som "nede på jorden", "dejligt afslappet" og "jordnære, autentiske". 

Men selvom kronprinsesse Mary altså har ladet diademet, diamantsmykkerne og gallakjolen ligge, så har hun ikke helt droppet sin hang til dyre designervarer, når der skal lørdagshygges på sofaen. 

På fødderne, som er slået op på sofabordet, bærer den 48-årige mor til fire et par espadriller fra luksusdesigneren Stella McCartney. 

Skoene er nogle sæsoner gamle og kan ikke købes længere, men en tur på secondhand-markedet afslører, at Marys "hjemmesko" har kostet 4.438 kr. fra ny.

Sponsoreret indhold