Kongelige10. august 2023

Royal g-streng flash: OnlyFans-modellen Isabelle Berry smider tøjet foran kong Charles’ Windsor Castle

Politiet endte med at stoppe Isabelle Berrys fotoshoot, men hun slap fra situationen uden at blive anholdt – og højst sandsynligt med en god dag på OnlyFans-kontoret
Ifølge The Sun var kong Charles ikke hjemme, da Isabelle Berry valgte at vise sin "Brazilian Butt Lift"-bagdel frem i g-streng.
Ifølge The Sun var kong Charles ikke hjemme, da Isabelle Berry valgte at vise sin "Brazilian Butt Lift"-bagdel frem i g-streng.
 Foto: Ritzau Scanpix & Instagram

Der er mange måder at tjene penge gennem OnlyFans.

Blandt andet hvis man finder på et stunt i offentligheden som efterfølgende går verden rundt.

Og det er lige hvad Isabelle Berry, 33, har gjort, efter hun valgte at smide tøjet foran kong Charles og dronning Camilla.

Iført den mindste g-streng hun kunne finde i garderoben, valgte hun nemlig at smide tøjet for at stille sig op til et fotoshoot foran Windsor Castle – altså stedet hvor den royale britiske familie til tider bor.

Til The Sun, som også ser ud til at have købt Isabelle Berrys billeder, fortæller hun, at hun ikke tror, at kong Charles og dronning Camilla var hjemme under fotoshootet.

Ifølge The Sun var den royale familie i Sandringham i Norfolk – knap tre timer væk fra det lidt for frække fotoshoot.

- Jeg er ked af, hvis jeg har gjort kongen ked af det. Men mine fans ville have, at jeg gjorde det – og jeg vil vædde med, at prins Andrew ikke ville klage.

- Jeg elsker den royale familie. Slottet er smukt. Jeg tror, at hvis de kiggede ud af vinduet ville de være chokeret – men jeg har ikke skadet nogen.

Ifølge Berry tog de forbigående også deres telefon frem for tage billeder af hende.

Langt fra alle i Berkshire er dog imponeret over OnlyFans-modellens stunt.

- Det er en royal by og ikke Magaluf. Vi kan ikke have folk væltende rundt sådan der foran slottet, siger beboer Jane Rackham ifølge The Sun.

Politiet endte også med at stoppe festen i sidste ende.

Isabelle Berry blev dog ikke anholdt, men fik i stedet blot en reprimande.

I 2009 blev et par anholdt ved Windsor Castle, da de valgte at løbe nøgne rundt på græsset ude foran – parret overnattede i en celle før de blev løsladt dagen efter.

Sponsoreret indhold