Kongelige18. oktober 2023

Radioværter afslører pinligt møde med prins Christian

To australske tv-værter indrømmer nu, at de jokkede godt og grundigt i det, da de mødte Danmarks kommende konge, prins Christian
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se eller gense øjeblikket hvor prins Christian hyldes af folket.
 Video: Kaspar Wenstrup

To australske radiostjerner glemmer nok aldrig, hvem prins Christian er – eller hvordan han ser ud. For begge kom nemlig til at jokke gevaldigt i det, da de ved et tilfælde mødte ham ”downunder”.

Radioværterne Jimmy og Nath fra det såkaldte ”The Jimmy and Nath Show” fortæller ifølge Daily Mail om det pinlige møde, og her afslører de desværre ikke, hvornår det fandt sted.

Men de lægger ikke skjul på, at mødet var noget nær en katastrofe.

For ingen af dem anede, hvem den unge fyr var. De troede slet og ret, at han var fan af dem og tilbød ham derfor en selfie. Det var først den følgende morgen, at radioparret opdagede, at de altså havde mødt en vaskeægte royal.

OPGAVE: Prins Christian 18 år. GallataffelRiddersalen. Kronprinsens tale og prins Christians taleSTED: Christiansborg SlotJOURNALIST: Jan Körner, Marianne Singer og Ulrik UlriksenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20231015
Prins Christian holder her tale under sin 18-års fødselsdag, der blev holdt på Christiansborg Slot.
 Foto: Hanne Juul

- Næste morgen var hans foto på forsiden af de lokale medier, og jeg tænkte bare ”åh”, fortæller Nath ifølge Daily Mail.

De to radioværter fortæller også, at de i dag er ekstra irriterede over, at de ikke genkendte prins Christian. For havde de nu gjort det, ville der (måske) være havnet en invitation til hans vilde 18-års fødselsdagsfest, der som bekendt løb af stablen søndag. Men ak. Sådan én fik radioværterne ikke. De måtte i stedet følge med i festen fra sofaen derhjemme. De kunne dog glæde sig over, at de nok denne gang kunne genkende hovedpersonen.

Sponsoreret indhold