Prinsesse Sofias trøje vækker opsigt af helt særlig grund

Prins Carl Philip med sin hustru Sofia.

Prins Carl Philip med sin hustru Sofia.

Foto: MEGA

Svenske prinsesse Sofia gjorde forleden opmærksomhed på en sag, der står hendes hjerte nær.

Hun gjorde det ved at have en helt speciel trøje på, da hun gæstede radioprogrammet "P4 Extra". 

På Sofias flotte, hvide striktrøje var der nemlig placeret et stort rødt hjerte. Og det var ikke bare en flot dekoration, som pyntede på brystet af prinsessen.

Hjertet har nemlig en helt særlig betydning for Sofia. Sammen med gemalen Carl Philip har hun nemlig foreningen Mer Hjarta, der blandt andet arbejder for bedre etikette på internettet.

I interviewet med "P4 Extra" fortæller Sofia også, hvorfor hun sammen med gemalen går så meget op i netetikette. 

- Jeg har børn, der kommer til at vokse op i den digitale verden, og deres liv kommer til at blive levet ligeså meget offline som online, fortæller Sofia i i interviewet. 

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip grundlagde foreningen Mer Hjarta for halvandet år siden. 

Ægteparret har blandt andet været med til at udgive bogen "Handbok för nätföräldre", der skal være med til at klæde forældrepar på til et liv i den digitale verden. 

Parret deler til dagligt mange af deres hverdagsopgaver på Instagram. Foreningen Mer Hjarta er nemlig ikke den eneste opgave, som de to ægtefolk deler sammen. 

På deres Instagram deler de også ofte billeder af deres to børn.

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, som hun hed dengang, mødtes gennem fælles venner, og hun beskriver det selv som "kærlighed ved første blik". De begyndte at date i 2009, men prinsens udkårne fik ikke en varm modtagelse i den svenske presse.
 
Hellqvist havde nemlig været finalist i "Paradise Hotel" i 2005, og mange mente, at det ikke ligefrem var prinsessemateriale. Men da parret endelig fik hinanden under et stort anlagt bryllup i juni 2015, så det ud til at folkestemningen var vendt til det mere positive. 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close