Kongelige8. april 2022

Prinsesse Märtha Louises forlovede Durek Verrett afslører: Har siddet i fængsel

Shamanen Durek Verretts, der er forlovet med den norske prinsesse Märtha Louise, fortæller, at han i sine ungdomsår sad i fængsel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den norske presse er 47-årige Durek Verrett ikke bange for at skabe overskrifter. Den selvudnævnte shaman laver opslag på sociale medier, der handler om alt fra sygdom til racisme.

Durek Verrett, der nu er forlovet med den norske prinsesse Märtha Louise, har haft et meget indholdsrigt liv, især inden han mødte prinsessen.

Så selv om de to officielt har været et par siden maj 2019, kan der stadig dukke historier om shamanens fortid op, der overrasker.

https://imgix.seoghoer.dk/copy_of_shaman_durek_martha_0119_preview.jpg

Märtha Louise er prinsesse i Norge, men udtrådte i 2002 af kongehuset og afslog at modtage apanage for at drive erhverv. Foto: soulspring.no

fbi dukkede op

I en podcast afslører Verrett noget, der tidligere ikke har været bekendt med. Han har nemlig siddet i fængsel i næsten et helt år. Det skriver norske SE og HØR.

Han fortæller, at han blev arresteret af FBI, hvorefter sagen havnede i retten.

Han erklærede sig uskyldig, men hævder, at han havde så dårlig samvittighed for det, der skete, at han påtog sig skylden, blev dømt og endte derfor i fængsel.

ville slå ihjel

– Den første dag, var der en anden ung i værelset sammen med mig, fortæller han om sit ophold på det såkaldte Hotel Gitterly og fortsætter:

– Han spyttede mig i ansigtet hele dagen i 48 timer, og jeg havde lyst til at slå ham ihjel.

Men den træls roomie var blot starten på shamanens prøvelser. Ifølge ham selv tilbragte han også tre måneder af straffen i isolation. Selv refererer han til isolationsstraffen som ”The hole”.

– Når du sidder i ”The hole”, lærer du meget om dig selv. Du er i et lillebitte rum, det er helt mørkt, og det er det værste sted for nogen, der har klaustrofobi.

forsøgte selvmord

– De låser dig inde, og du aner ikke, hvad klokken er. Du ser dagene gå forbi gennem små vinduer og du ser bare lyset komme og lyset gå, fortæller han.

Isoleringen blev så meget for den amerikanske shaman, at han begyndte at slå sit hoved mod væggen, for at prøve at slå sig selv ihjel.

Hvad Durek Verrett blev fængslet for, fremgår ikke i artiklen på SE og HØR.

Sponsoreret indhold