Kongelige1. december 2023

Prinsesse Marie om at holde jul i Danmark: Jeg glæder mig

For første gang i flere år samles kongehusfamilien til julehygge. Og prinsesse Marie glæder sig
Til den fremmødte presse i forbindelse med AIDS-Fondets ”Lystænding på Kultorvet” fortalte prinsesse Marie, at hun glæder sig rigtig meget til julen:
Til den fremmødte presse i forbindelse med AIDS-Fondets ”Lystænding på Kultorvet” fortalte prinsesse Marie, at hun glæder sig rigtig meget til julen:
 Foto: Lars H. Laursen

Det har været en mørk og stormfuld – og ikke mindst krisefyldt – tid for kongehuset. Men den 24. december sænker julefreden sig forhåbentlig over Marselisborg Slot.

Her vil dronning Margrethe nemlig samle det meste af familien til julehygge. Det betyder blandt andet, at prins Joachim og prinsesse Marie for første gang i flere år fejrer jul på slottet.

Det er tilmed første gang, siden dronningen fratog Joachims fire børn deres prinse- og prinsessetitler, at den kongelige familie nu skal holde jul sammen.

Alt tyder dog på, at skårene er klinket. Til den fremmødte presse i forbindelse med AIDS-Fondets ”Lystænding på Kultorvet” fortalte prinsesse Marie hvert fald fredag eftermiddag, at hun glæder sig rigtig meget til julen:

- Jeg glæder mig til en meget hyggelig jul i Danmark, lød det glad fra prinsesse Marie, der dog i samme ombæring understregede, at hun og familien er faldet ganske godt til i Washington. Det var tidligere på året, at familien rykkede til den amerikanske hovedstad i forbindelse med, at prins Joachim fik nyt job som forsvarsindustriattaché på Danmarks Ambassade i Washington D.C.,

- Vi er faldet rigtig godt til i Washington. Det er en meget spændende by, og vi er meget glade, siger Marie.

Sponsoreret indhold