Kongelige28. januar 2024

Prinsesse Kates onkel vil være realitystjerne: Skal være med i "Celebrity Big Brother"

Angiveligt har Kate Middletons onkel Gary meget at fortælle om det britiske kongehus, når han toner frem på briternes tv-skærme i "Celebrity Big Brother"
Gary Goldsmith
Gary Goldsmith er prinsesse Kates onkel, men snart bliver han kendt for sin person og ikke kun sin royale relation, når han skal være med i "Celebrity Big Brother".
 Foto: AFP/POOOL/Ritzau Scanpix

Et royalt indspark kommer til at pryde den kommende sæson af det britiske realityshow "Celebrity Big Brother".

Prinsesse Kates onkel Gary Goldsmith kommer nemlig ifølge flere medier til at være en del af programmet. Det skriver Deadline.

Ifølge holdet bag programmet kommer han ikke til at holde sig tilbage.

– CBB-holdet elsker ham på grund af hans link til Kate og det faktum, at han er selvsikker og højlydt og ikke vil holde sig tilbage, lyder det ifølge The Sun fra en insider.

Ifølge kilden kommer Gary også til at tale åbent om sin holdning til Harry og Meghan.

– Gary har også en dyb kærlighed til Kate og Wills og vil være i stand til at give et fascinerende indblik i, hvordan det virkelig er at være i familie med den fremtidige konge og dronning. Han kunne være tv-guld, og ITV ved det.

Gary Goldsmith er allerede kendt for at være glad for at feste, men den kongelige del af familien er altså stadig på god fod med onklen, der også var med til William og Kates bryllup.

Sponsoreret indhold