Kongelige 21. juni

Prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kæreste afsløret

Norsk SE og HØR har netop afsløret, hvorfor den 18-årige prinsesse Ingrid Alexandra stråler ekstra meget af glæde for tiden
Prinsesse Ingrid Alexandra fejrede sin 18-års fødselsdag i Oslo med både festmiddag og officiel slotsfejring - endda sammen med sin hemmelige kæreste

Prinsesse Ingrid Alexandra fejrede sin 18-års fødselsdag i Oslo med både festmiddag og officiel slotsfejring - endda sammen med sin hemmelige kæreste

Foto: Martin Høien

Der er næppe noget smukkere end unge mennesker med forelskelsen malet i ansigterne, og ovre hos vores naboer i Norge, render der et helt nyt kærestepar rundt med sommerfugle i maven – hvoraf den ene endda også har blåt blod i årerne.  

Det kan SE og HØR i Norge nu afsløre, ligesom de endda kan løfte sløret for den 18-årige prinsesse Ingrid Alexandras hidtil hemmelige kærestes identitet.

Ifølge ugebladets kilder skulle prinsessen og den unge mand have været i et forhold gennem længere tid, og over weekenden var han endda inviteret med til hendes fødselsdagsfejring og gallamiddag på slottet i Oslo.

Hemmelige Magnus

Norsk SE og HØR har haft historien længe, men det er først nu da prinsessen er myndig, at de har valgt at offentliggøre kærestens billede og navn.

Kæresten hedder Magnus og prinsessens fødselsdag var den første slotsmiddag, som han var med til. Under middagen blev der ifølge norsk SE og HØR endda sendt varme blikke og søde smil mellem de to forelskede, unge mennesker. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

Prinsessen strålede i en lys kjole med sten, da hun inviterede familien til 18-års-fejring 

Foto: Martin Høien

Kongeparret Harald og Sonja holdt smukke taler for den unge prinsesse, hvor de blandt andet fik rost hende for altid at sige sin mening.

– Min egen mor sagde altid til mig, at det ikke kommer an på, hvordan du har det, men hvordan du tager det. Det har hjulpet mig meget gennem livet. Og disse ord vil jeg gerne give videre til dig, lød det blandt andet fra den 84-årige dronning Sonja.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også det danske kronprinspar var med til festmiddag i forbindelse med Ingrid Alexandras store dag, hvilket resulterede i et historisk portrætbillede af hele den kongelige familie, samt de andre nordiske tronfølgere.

Det er første gang nogensinde, at alle disse unge tronfølgere er samlet på ét billede.  

Sponsoreret indhold