Kongelige3. august 2021

Prinsesse Eugenies mand fotograferet på båd med tre kvinder: Nu forsvarer svigermor ham

Prinsesse Eugenies mand Jack Brooksbank har trukket overskrifter, efter han i sidste uge blev fotograferet med tre kvinder på en båd ud for den italienske ø Capri - nu forsvarer svigermor Fergie ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brooksbank-fergie1.jpg
 Foto: MEGA, Capr/Cobra Team/Ritzau Scanpix

Så er der igen røre i den royale andedam i Storbritannien: Jack Brooksbank, der er gift med britiske prinsesse Eugenie, har de sidste dage trukket overskrifter, efter han er blevet fotograferet i nærkontakt med tre kvinder.

Det er ud for den italienske ø Capri, at Brooksbank har hygget sig med tre kvinder på en båd.

Paparazzibilleder viser blandt andet, hvordan han holder armene om modellen Maria Buccellati, ligesom modellen Erice Pelosini bader topløs.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210802-150601-3_5mb.jpg
 Foto: Capr/Cobra Team/Ritzau Scanpix

Her ses Jack Brooksbank med modellen Erica Pelosini og Rachel Zalis, der er global director for Casamigos. Foto: Capr/Cobra Team/Ritzau Scanpix

Det er nok scenarier, som de færreste vil se deres ægtefæller i, men nu får Jack Brooksbank hjælp fra uventet kant: Hans svigermor Fergie forsvarede i går sin svigersøn i BBC-programmet "The One Show".

Jack Brooksbank arbejder nemlig som ambassadør for tequilabrandet Casamigos, og Fergie forklarer, at hendes svigersøn "udførte sit arbejde".

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/brooksbank-fergie.jpg
 Foto: Capr/Cobra Team/Ritzau Scanpix

Her står Brooksbank med armen om modellen Maria Buccelati. Foto: Capr/Cobra Team/Ritzau Scanpix

- Jack, som er på forsiden, er en integritetens mand. Han er en af mine favoritpersoner, jeg kalder ham faktisk for James Bond, lyder roserne fra 61-årige Fergie, der fortsætter:

- I min bog er han en superhelt, han er en fantastisk far, en skøn ægtemand, og han er aldrig i forgrunden, han foretrækker at være i baggrunden, beskriver hun sin svigersøn.

- Så at de laver sådan en historie, som selvfølgelig er fuldstændig falsk, han arbejder som ambassadør for Casamigos, og han udførte sit job, det synes jeg er virkelig vigtigt at gøre klart for Jacks skyld, slår hun fast.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega764511_001.jpg
 Foto: MEGA

Fergie, hertuginde af York, forsvarer nu sin svigersøn. Foto: MEGA

Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie blev gift ved et storslået bryllup i oktober 2018. Parret bor i Frogmore Cottage, hvor prins Harry og hertuginde Meghan plejede at bo, inden de flyttede til USA. Parret fik tilbage i februar deres første barn, sønnen August.

null

Sponsoreret indhold