Prinsesse Estelle fylder år: Fejres uden kongen og dronningen

Prinsesse Estelle fylder ni år.

Prinsesse Estelle fylder ni år.

Foto: Kate Gabor, Kungl. Hovstaterna / Kate Gabor, The Royal Court of Sweden

Den svenske prinsesse Estelle fylder ni år i dag.

Fødselsdagen bliver dog kun for de nærmeste, og der tæller hendes bedsteforældre åbenbart ikke med. Hverken den svenske dronning eller konge kommer til at deltage i fødselsdagsfejringen.

Det skriver Expressen.

Estelle blev op til sin fødselsdag fotograferet sammen med sin lillebror, prins Oscar, 4, og familiens hund, Rio, på Hara Slot. (Foto: Kate Gabor/Kungl. Hovstaterna)

Det svenske kongehus uddyber ikke nærmere, hvorfor Kong Carl Gustav og dronning Siliva ikke kommer ikke til at fejre deres ældste barnebarns særlige dag.

- Hun fejres sammen med kronprinsesse Victoria og prins Daniel og hendes bror, fortæller Johan Tegel, kommunikationsansat i det svenske kongehus til Expressen.

Til gengæld er det første gang, at prinsesse kan fejre fødseldag med hunden Rio, der er en krydsning mellem en Cavallier King Charles og en puddel, som hun fik i begyndelsen af maj sidste år.

Estelle skulle have fejret fødselsdagen på en skiferie, men på grund af coronapandemien besluttede man sig for at droppe rejsen.

Prinsesse Estelle, som er nummer to i arvretten, får en helt særlig fødselsdagsgave. Hun har fået en pelargonie opkaldt efter sig, skriver Aftonbladet.

Pelargonien Estelle er en udgave af blomsten med lyserøde blade, hvor kronbladene er lidt mørkere i midten.

Blomsten er udviklet i Holland, og det har tager flere år at få krydset sorter, indtil resultatet var tilfredsstillende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close