Kongelige19. december 2023

Prinsesse Alexandra er gravid

Prinsesse Alexandra og ægtemanden Nicolas Bagory venter deres første barn sammen
Prinsesse Alexandra og Nicolas Bagory blev gift ad to omgange i årets løb. Her ses parret under deres kirkelige vielse, der fandt sted 29. april i det sydfranske.
Prinsesse Alexandra og Nicolas Bagory blev gift ad to omgange i årets løb. Her ses parret under deres kirkelige vielse, der fandt sted 29. april i det sydfranske.
 Foto: Sophie Margue/AP/Ritzau Scanpix

Det kom som en glædelig – men også overraskende – nyhed, da hoffet i Luxembourg i november 2022 annoncerede, at prinsesse Alexandra var blevet forlovet.

Det var nemlig lykkedes prinsessen at holde sin kærlighed – Nicolas Bagory – ganske hemmelig for offentligheden.

Nu har den 32-årige prinsesse så båret rundt på endnu en sød hemmelighed: Hun og hendes 35-årige ægtemand skal nemlig være forældre for første gang.

Den glædelige nyhed afslørede det luxembourgske hof for kort tid siden på Instagram:

– Storhertugparret har den enorme glæde at meddele, at prinsesse Alexandra og hr. Nicolas Bagory venter deres første barn. Fødslen er planlagt til foråret. Storhertugen og storhertuginden samt medlemmerne af de to familier slutter sig til denne store lykke, skriver det luxembourgske hof på det sociale medie.

Prinsesse Alexandra og Nicolas Bagory blev gift ad to omgange i årets løb. Først gav de hinanden deres ”ja” ved en borgerlig vielse på Luxembourgs rådhus. Ugen efter, den 22. april 2023, rejste de så sammen med familie og venner til Sydfrankrig, hvor den kirkelige vielse fandt sted.

Du kan se billeder fra parrets eventyrlige bryllup herunder:

Se billederne: Prinsesse Alexandra og Nicolas Bagory gift

Sponsoreret indhold