Prins William ønsker Christian Eriksen god bedring: - Vi tænker på ham

Foto: MEGA, Mikael Rieck

Det gav ikke kun genlyd i hele fodboldverdenen, da 29-årige Christian Eriksen faldt om på grønsværen i Parken af et hjertestop lørdag aften.

Her lidt over et døgn efter det voldsomme kollaps står det klart, at den indlagte midtbanespiller får hilsner fra stort set alle verdenshjørner.

Også fra de royale gemakker i Storbritannien blev der hurtigt sendt ønsker om god bedring afsted.

38-årige William er erklæret fodboldfan, og desuden præsident for FA (Football Association), og på Twitter skriver han søndag:

- Opløftende nyt op Christian Eriksen, vi tænker alle på ham og hans familie.

Herefter bruger han desuden sin hilsen til at rose lægerne for deres hurtige indgriben i den dramatiske situation i Parken:

- Godt gået af det medicinske hold og Anthony Taylor (britisk fodbolddommer, som var til stede ved åbningskampen red.)

Havde man ikke allerede den klare fornemmelse efter de uendelige minutter i venteposition på nyt fra hospitalet i går, så stod det klart efter søndagens DBU-pressemøde, at Eriksens overlevelse afhang af øjeblikke lørdag aften.

Tæt på

Landsholdets faste læge Morten Boesen forklarede, at Eriksen modtog livreddende hjertebehandling. Og det var denne hurtige behandling, der afgjorde udslaget, forklarede han ved pressemødet.

Her ville en britisk journalist vide, om vi var ”tæt på at miste” Christian. Og hertil var svaret ja.

- Fra det sker, til han får hjælp, er tiden ekstrem vigtig. Og den var kort. Og det var afgørende, lød det.

Beskeden fra lægen, der dog stadig afventer de sidste undersøgelser fra hjerteafdelingen på Rigshospitalet, lyder desuden, at Eriksens kollaps skyldtes et hjertestop, og at han efterfølgende kortvarigt "var væk". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close