Kongelige15. juni 2022

Prins Nikolais prisfald: Rabat på lejlighed

Prinsens lejlighed mid i København er til salg. Nu sænker han prisen med 255.000
Prins Nikolaj giver både rygklap og rabat! 
Prins Nikolaj giver både rygklap og rabat!
 Hanne Juul

Efter endnu to måneder på markedet har Prins Nikolai netop sænket prisen på sin lejlighed midt i København.

Hvor en ny ejer hidtil har skullet slippe 5,25 millioner kroner, har prinsen netop rundet ned til under fem millioner kroner – så de 70 kvadratmeter nu står udbudt til salg for 4.995.000 kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Prins Nikolais snart tidligere adresse ligger ganske tæt på Søerne og Torvehallerne – men der er altså tale om et baghus vendt væk fra gaden. Kvadratmeterne fordeler sig på tre værelser – men med i købet følger også en privat tagterrasse, som ifølge salgsmaterialet lægger op til cocktailfester, grill og solbadning.

Hovedstadens dyreste områder

Lejligheden ligger i Københavns inderste hjertekammer; K-postnummeret, og står med sin nye pris udbudt til salg for lige godt 71.350 kroner pr. kvadratmeter. Det er meget tæt på gennemsnittet for området, der p.t. ligger knap 1.000 kroner billigere.

Den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris på over 70.000 kroner gør København K til hovedstadens næstdyreste distrikt – kun overgået af Nordhavn, hvor ejerlejlighederne her i den første sommermåned er udbudt til salg med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 71.263 kroner. Det viser data fra Boliga.dks udbudsstatistik.

De billigste kvadratmeter i København findes for øjeblikket i Brønshøj, hvor en gennemsnitlig én af slagsen er udbudt til salg for 36.673 kroner.

Prins Nikolai, der er den ældste af Prins Joachims fire børn, købte lejligheden tilbage i november 2019. Den gang gav han 4,1 millioner kroner for den - mens prisen, da lejligheden i første omgang kom til salg igen i september sidste år, lød på lige knap 5,5 millioner kroner.

Se Prins Nikolais lejlighed her

Sponsoreret indhold