Prins Nikolai på date

Prins Nikolai nød både sushi og kvindeligt selskab.

Prins Nikolai nød både sushi og kvindeligt selskab.

(Foto: Thomas Laursen)

Det kører for prins Nikolai, der den 28. august fyldte 18 år.

Bogstaveligt talt kører det for ham, for han fik en Renault Twingo i fødselsdagsgave, men i overført forstand er grevinde Alexandra og prins Joachims ældste søn også godt kørende.

I denne uges SE og HØR, der udkommer i morgen, kan du læse, at charmeprinsen nemlig har været på date med en jævnaldrende pige, som han kender fra Herlufsholm. Stævnemødet fandt sted på den populære sushikæde Sticks'n'Sushi, der har adskillige restauranter i København.

Prins Nikolai er vokset op for øjnene af danskerne. Fra hans barnedåb i 1999, til hans første skoledag på Krebs' Skole den 21. september 2004, til hans konfirmation den 18. maj 2013 og senest til hans 18 års-fødselsdag den 28. august 2017.

Med prinsens indtræden i de voksnes rækker har fokus naturligt flyttet sig til både hans fremtidsplaner - og altså også hans spirende kærlighedsliv. 

Prins Nikolai har siden 2014 gået på Herlufsholm Kostskole, hvor han lige nu går i 3.g. Herlufsholm er en af de mest prestigefyldte skoler i landet og har i mange år været stedet, hvor landets store erhvervsfolk er blevet uddannet. 

Prins Nikolais mor, grevinde Alexandra, har også tidligere udtalt, at prins Nikolai ønsker at studere i udlandet. Det virker som et naturligt valg, at prins Nikolai er ambitiøs på uddannelsesfronten, for sidste år meldte kongehuset ud, at det kun bliver prins Christian, der er tronarving, der kan forvente at få apanage. De syv øvrige børnebørn, heriblandt prins Nikolai, må altså selv ud og tjene til dagen og vejen

Læs alt om prins Nikolais date i denne uges SE og HØR (nr. 39).

Du kan se billeder af prins Nikolai fra han var helt lille til i dag i galleriet herunder.

Prins Nikolai fylder 18 år

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close