Kongelige28. september 2022

Prins Joachim, prinsesse Marie og grevinde Alexandra: – Børnene føler sig udstødt

Prins Joachim, prinsesse Marie og grevinde Alexandra er efterladt i chok, efter det for kort tid siden kom frem, at alle prins Joachims børn får frataget deres prinse- og prinsessetitler
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kongehuset er landet i en reel og alvorlig krise, mener Niels Pinborg, der er chefredaktør på SE og HØR.
 Video: Aller Media

Det har sendt chokbølger gennem Danmark – og det danske kongehus – at alle prins Joachims børn nu får frataget deres prinse- og prinsessetitler.

Prins Joachim, prinsesse Marie og grevinde Alexandra er chokerede og rystede over beslutningen, og til B.T. udtaler grevinde Alexandra sig nu på vegne af sig selv, prins Joachim og prinsesse Marie:

Dronningen har meddelt, at prinserne og prinsesserne med virkning fra den 1. januar 2023 mister deres prinse- og prinsessetitler. 
Dronningen har meddelt, at prinserne og prinsesserne med virkning fra den 1. januar 2023 mister deres prinse- og prinsessetitler.
 Foto: Aller Media

– Vi er alle uforstående over for beslutningen. Vi er kede af det og i chok. Det her kommer som et lyn fra en klar himmel. Børnene føler sig udstødt. De kan ikke forstå, hvorfor deres identitet tages fra dem, siger presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen på vegne af familien til B.T.

SE og HØR har også talt med Helle von Wildenrath Løvgreen, der gentager ordene på vegne af prins Joachim, prinsesse Marie og grevinde Alexandra.

På nuværende tidspunkt er familien for påvirkede af kongehusets opsigtsvækkende udmelding til at sige mere.

Sponsoreret indhold