Kongelige11. maj 2020

Prins Joachim og familien er tilbage i Frankrig

Det danske kongehus oplyser her til formiddag, at prins Joachim og hans familie er vendt tilbage til Frankrig, hvor de vil gentoptage deres hverdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_joachim_13.jpg
 (Foro: Birger Storm)

I weekenden rejste prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn, prinsesse Athena og prins Henrik, tilbage til Frankrig. Det oplyser kongehuset i en pressemeddelelse.

- I den franske hovedstad genoptager Prins Joachim i dag sit militære uddannelsesforløb, som Prinsen de seneste otte uger har fulgt fra Danmark gennem blandt andet fjernundervisning og online konferencer. Derudover starter også Prins Henrik og Prinsesse Athena i dag gradvist op i deres franske skole, efter at børnene har fulgt skoleundervisningen hjemmefra siden marts, oplyses det i en netop udsendt pressemeddelse.

Den 13. april blev der indført udgangsforbud i Frankrig. Udgangsforbuddet blev i dag løftet, og det franske samfund vil forsigtigt og kontrolleret genåbne.

I slutningen af marts vendte prins Joachim og hans familie tilbage til Danmark, fordi prins Henrik skulle undersøges på Rigshospitalet for vejtrækningsproblemer forbundet med astmatisk bronkitis.

I april tog de så ophold på Schackenborg Slot, men nu er firkløveret retur i prinsesse Maries hjemland.

Sponsoreret indhold