Prins Harrys eks taler ud: Derfor gik vi hver til sit

Før 35-årige prins Harry fandt sammen med – og senere blev gift med – skuespilleren Meghan Markle, datede han en anden skuespiller.

Nu sætter hun så – i et sjældent interview – ord på bruddet fra prins Harry.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Harry og Cressida Bonas datede i omkring to år. Foto: MEGA

Til The Daily Telegraph fortæller Cressida Bonas i dag, at hun frygtede at blive en del af det britiske kongehus – og frygtede, om hun kunne holde til det.

- Frygten for at fejle, frygten for at blive afvist, frygten for ikke at gøre det rigtigt, frygten for ikke at være perfekt… det tror jeg har begrænset mig i nogle aspekter af mit liv, fortæller den i dag 31-årige model og skuespiller Cressida Bonas.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cressida Bonas arbejder som model og skuespiller. Foto: MEGA

Cressida Bonas blev introduceret til prins Harry tilbage i 2012 via prins Harrys kusine, prinsesse Eugenie. Parret datede on/off i to år – til og med 2014.

I dag mener Cressida Bonas, at hun har fået mere selvtillid.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Harrys eks frygtede, om hun kunne klare livet i det britiske kongehus. Foto: MEGA

- Jeg føler, at jeg har fået en hel del selvtillid, og jeg har lært ikke at tage de små ting for tungt, siger hun i det nye interview og tilføjer, at forholdet til prinsen gav hende nogle værdifulde redskaber, som hun har brugt i sit voksne liv:

- Jeg tror, at det har givet mig et større følelse af mål med livet og en større følelse af, hvad jeg vil have, og hvad jeg ikke vil have, siger hun om bruddet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cressida Bonas deltog i prins Harry og Meghan Markles bryllup i maj 2018. Foto: MEGA

Cressida Bonas og prins Harry har stadig et godt forhold i dag, og Cressida Bonas deltog sågar i prins Harry og Meghan Markles bryllup i maj 2018.

I dag danner Cressida Bonas par med en anden Harry: Harry Wentworth-Stanley. Parret er forlovet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close