Kongelige16. april 2020

Prins Harry om karantæne med familien: - Nu er det nok

Det kan godt være hårdt at være i koronakarantæne. Men det kan være endnu værre at være i karantæne sammen med familien. Sådan har britiske prins Harry det i hvert fald
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega586443_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Selv om den 35-årge prins Harry er glad for at tilbringe uendelige timer sammen med sin kone og skuespiller Meghan Markle, så kan det altså alligevel godt være lidt af en udfordring at være så intensivt sammen.

Og særligt når man også har en lille søn at tage sig af.

Det skriver amerikanske People.

Siden Harry og Meghan i januar trak sig tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, og efter coronavirussens udbrud, har parret tilbragt størstedelen af deres tid sammen.

Naturligvis i følgeskab af deres 11 måneder gamle søn Archie.

- At være sammen med et 11-måneder gammelt barn er nok, fortæller prins Harry i et interview.

Men selv det kan være hårdt at tilbringe så meget tid sammen med sin lille søn, der fylder år til maj, så er der alligevel også ting, som den 35-årige prins forsøger at se positivt på:

- Du er nødt til at fejre de øjeblikke, hvor du bare ruller rundt på gulvet helt hysterisk, forklarer han om tiden med familien.

Meghan og Harry har siden starten af året befundet sig i Vancouver i Canada.

Men en repræsentant for parret afslørede dog i slutningen af marts, at de to har slået sig ned i den amerikanske by Los Angeles i Californien – Meghans hjemby.

Sponsoreret indhold