Kongelige 11. marts 2020

Prins Harry narret af telefonfis-russere

To russere udgav sig for at være den svenske miljøaktivist Greta Thunberg, og det fik tungen på gled hos prins Harry
Foto: MEGA

Nytårsaftensdag og den 22. januar fik prins Harry et opkald fra en person, som han troede, var den svenske miljøaktivist Greta Thunberg.

I virkeligheden viste det sig at være to russiske YouTub'ere ved navn Vladimir Kuznetsov og Alexey Stolyarov — som går under navnene Vovan and Lexus.

Optagelserne fra de to russeres telefonfis er nu blevet offentliggjort, og britiske medier som The Sun, Daily Mail og Mirror har selvfølgelig nærstuderet de udtalelser, som prins Harry - i hvad han troede var en privat samtale - er kommet med. 

I telefonsamtalen, som angiveligt er foretaget til Harrys fastnettelefon i Canada, taler han blandt andet ud om han og hustruens exit fra det britiske kongehus. 

- Men nogle gange er den rette beslutning ikke altid den nemme. Jeg kan forsikre dig om at gifte sig med en prins eller prinsesse er ikke, som man forestiller sig, fortæller Harry over telefonen og tilføjer: 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Og denne beslutning var sandelig ikke nem, men det var den rette beslutning for vores familie, den rette beslutning, så vi kunne beskytte vores søn. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: MEGA

Lille Archie er nu ti måneder gammel. Foto: MEGA

Harry åbner også op omkring deres nye liv i Canada:

- Jeg synes, det er meget bedre (end det royale liv, red.). Du glemmer, jeg var i militæret i ti år, så jeg er mere normal, end min familie går rundt og tror, fortæller han. 

- Men at være i en anden position giver os mulighed for at sige og gøre ting, som vi måske ikke kunne gøre fær, siger han yderligere. 

I samtalen kommer det også frem, at Harry og hans hustru Meghan ikke er blevet frataget deres royale titler: 

- Nej, nej, igen skal du ikke tro alt, hvad du læser. Ingen har frataget os vores titler. På grund af en formalitet i familien, hvis vi tjener penge uden for familiestrukturen, så er vi naturligvis blevet bedt om ikke at bruge vores titler for at tjene penge, hvilket vi aldrig ville gøre. Pressen hoppede på den og fik det til at ligne, at vi er blevet frataget vores titler. 

Sponsoreret indhold