Kongelige 3. marts 2021

Prins Harry indrømmer: Min mor var årsag til Megxit

I nyt interview med Oprah Winfrey afslører prins Harry, at prinsesse Dianas tragiske skæbne var med til at påvirke Sussex-parrets beslutning om at vinke farvel til det britiske kongehus
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu er der ikke længe til, at Meghan Markle og den forhenværende prins Harry langt om længe får muligheden for at give deres egen version af, hvad der fik dem til én gang for alle at træde ud af den britiske royale familie. 

I et nyt klip fra det kommende interview afslører Harry, at moderens tragiske skæbne blandt andet havde indflydelse på parrets valg om at træde tilbage fra det royale liv. 

Efter skilsmissen fra prins Charles, måtte prinsesse Diana nemlig finde en måde at nagivere i et liv halvt ude af det britiske kongehus, samtidig med at hun måtte leve med tung mediedækning og massevis af fotografer i hælene på sig. Noget, der til sidste kostede hende livet efter en tragisk trafikulykke i Paris i 1997. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

- Du ved, jeg er bare virkelig lettet og glad for at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må have været for hende at gå igennem alt det alene dengang, siger Harry i klippet og fortsætter: 

- Det har været ufatteligt hårdt for os begge to, men i det mindste havde vi hinanden.

- Min største bekymring var, at historien ville gentage sig, lyder det desuden også fra Harry.

Det omtalte interview med Oprah Winfrey forventes at få premiere på den amerikanske tv-kanal CBS den 7. marts. 

Se klippet fra interviewet her: 

Sponsoreret indhold