Prins Harry glemte alt om corona: Gav kvinde et kram

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Prins Harry og hertuginde Meghan overraskede igen, da de tirsdag meldte sig som frivillige hos Homeboy Industries Café and Bakery i Los Angeles. 

Iført masker, hårnet, forklæde og handsker hjalp de tidligere bandemedlemmer med at bage til trængende familier i filmbyen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Der blev formet brød til den helt store guldmedalje. Foto: The Duke and Duchess of Sussex / Reuters / Ritzau Scanpix

- De hjalp med at bage grød, og de hjalp med at pakke disse måltider, som går til ældre og plejebørn og folk, som har det hårdt under pandemien, fortæller pastor Greg Boyle, der står bag Homeboy Industries, til Us Weekly

Præsten fortæller, at Meghan tidligere har arbejdet som frivillig hos ham med sin mor Doria Ragland, og nu vendte hertuginden altså tilbage med sin mand. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prins Harry glemte alt om at holde afstand, da en kvinde pludselig brød sammen i tårer. Foto: MEGA

Præsten fortæller, at hertug-parret var så dedikerede i deres arbejde, at prins Harry på et tidspunkt glemte alt om at holde afstand, da en af de kvindelige velgørenhedsarbejdere pludselig brød sammen i tårer, fordi både hendes søn og far var døde. 

- Hans begravelse er i næste uge, så hun begynder at græde og glemmer social distancering. Harry holdt om hende. Det var meget sødt, genkalder præsten over for Us Weekly

- Harry var meget umiddelbar. Han kastede bare sine arme om hende og holdt om hende i lang tid. Det var meget, meget rørende. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close