Kongelige8. januar 2023

Prins Harry bønfaldt sin far om ikke at gifte sig igen

I sin nye selvbiografi afslører Prins Harry, at han ikke ville have sin far til at gifte sig med Camilla Parker Bowles
(Photo by David Rose / POOL / AFP)
Det vælter ud med afsløringer i prins Harrys nye bog.
 Foto: Ritzau Scanpix

Der er ikke blevet sparet på afsløringerne i prins Harrys nye selvbiografi "Reserven".

I bogen fortæller den kontroversielle prins blandt andet om sin penis, sit coke-indtag og det betændte forhold til sin familie.

I forlængelse af sidstnævnte fortæller prins Harry også, ifølge Daily Mail, at han og prins William i sin tid bønfaldte sin far om ikke at gifte sig med Camilla Parker Bowles.

Altså kvinden, der i en årrække havde en affære med kong Charles, alt imens han var gift med prinsesse Diana.

Prinsen skriver i sin bog, at han frygtede, at de to brødre havde udsigt til en ”ond stedmor”, og han mistænkte Camille Parker Bowles for at lække historier til pressen og for at ville snuppe kronen.

- Nye historier begyndte at dukke op alle vegne omkring hendes samtaler med min bror, som rummede mange små detaljer, der selvfølgelig ikke kom fra min bror, skriver prins Harry i en passage.

På trods af mistro forsøgte Charles ihærdigt at overbevise sine to sønner om at indvie Camilla Parker Bowles i familien, og til sidst måtte prins Harry sande, at sin far havde i sinde at gifte sig med "sit livs kærlighed".

- Til sidst indså vi, at vores far havde tænkt sig at gifte sig med den kvinde, han elskede. Den kvinde han altid havde elsket, skriver prinsen .

Sponsoreret indhold