Nu begynder voksenlivet: Prins Felix fylder 16 år

Prins Felix fylder 16 år.

Prins Felix fylder 16 år.

Fotos: All Over

På søndag den 22. juli fylder prins Felix 16 år, og han har allerede planer for sit liv.

– Jeg kunne godt tænke mig det samme som min bror. Først i gymnasiet og så i forsvaret bagefter, fortalte han for nylig.

Felix har dog valgt at begynde på Gammel Hellerup Gymnasium efter ferien i stedet for Herlufsholm Kostskole, som storebror netop er blevet student fra.

SE og HØR tager dig her rundt om prins Felix, der nu er trådt ind i de voksnes rækker.

Prins Felix fylder 16 år den 22. juli 2018. Her er en masse skønne billeder fra hans liv.

Lille Felix med far. Foto: All Over

Den gode lillebror

De er glade for hinanden, men også meget forskellige.

– Nikolai vil gerne til udlandet, mens Felix er et vanedyr, som fortrækker sine vante omgivelser, fortalte deres mor for et par år siden om sine sønner.

Den gode storebror

Omsorgsfuld har han altid været som et typisk midterbarn. Bleg er han derfor heller ikke for at boltre sig med sine to mindre søskende Henrik og Athena, når han f.eks. er med dem, far og Marie i Legoland.

Som far og søn

Daværende bonusfar Martin Jørgensen og Felix fandt hurtigt hinanden. De havde et fint forhold, så længe Martin var gift med Alexandra, men efter skilsmissen var Martin ikke længere en del af prinsernes liv.

Prins Felix fylder 16 år den 22. juli 2018. Her er en masse skønne billeder fra hans liv.

Prins Felix elsker fart som sin far. Foto: All Over

Far og søn

Ingen tvivl om, at prins Joachim er stolt af sine børn, og at sønnerne var en af grundene til, at han havde det så svært, da han og Alexandra gik hver til sit. Han trak dog det længste strå i forhold til Martin Jørgensen, som ingen af drengene ser mere.

En familie ...

Mens alt, i hvert fald udadtil, var fryd og gammen – på ferie på Château Cayx i Cahors med mor, far og storebror.

... blev til to

Snart kom de to brødre ikke på én familieferie, men på to. Mor og far var blevet skilt og havde fundet nye kærester. Derefter stod den primært på badeferie med mor og Martin samt på den traditionsrige tur til Cayx med Marie og far.

Marie er selv skilsmissebarn og gjorde fra starten klart, at hun ville være der for drengene, men ikke prøve at være deres mor, for sådan en havde de allerede.

Prins Felix fylder 16 år den 22. juli 2018. Her er en masse skønne billeder fra hans liv.

Prins Felix med familien. Foto: All Over

Fars dreng

Prins Joachim er i dag særlig rådgiver på Kastellet i København, og han har en finger med i spillet, når Felix efter al sandsynlighed går i hans fodspor.

– Det er noget, jeg har snakket en del med ham om, så der er en klar inspiration fra ham, fortalte Felix for nylig til SE og HØR.

Mors dreng

Rent fysisk er hun blevet den lille i forhold til sine sønner. Alexandra spiller dog stadig en stor rolle i deres liv, og hun kan glæde sig over, at yngste skud på stammen har valgt et gymnasium tæt på hendes bopæl, så han kan blive boende hjemme.

Se et stort galleri med billeder af prins Felix herunder:

Prins Felix

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close