Kongelige17. oktober 2023

Prins Christian vækker opsigt til sin fødselsdag: Hvad laver han med den?

Billeder fra prins Christians 18-års fødselsdag vækker nu undring, da folk spottede, at han stod med en prinsesses ejendel
Prins Christian vækkede på mange måder opsigt i søndags. 
Prins Christian vækkede på mange måder opsigt i søndags.
 Foto: Hanne Juul

Man kunne kigge på billeder fra prins Christians 18-årige dagen lang og blive ved med at spotte nye detaljer fra den ekstravagante fest.

Siden søndag er der kommet en masse historier fra unge danskere om, hvordan det var at være til fest med de kongelige.

Der er dog et billede, der stadig vækker meget opsigt, fordi folk ikke kan forstå, hvad det er, der er foregår.

For hvorfor er prins Christian blevet fotograferet med prinsesse Ingrid Alexandras clutch på et af de billeder, som kongehuset selv har lagt ud?

Kigger man på billedet, hvor han får en krammer af sin mor, efter han holdt sin første officielle tale, kan man nemlig se, at han holder en blå clutch i sin hånd. Og det er ikke hvem som helst, der ejer den.

Det er nemlig hans sidemakker prinsesse Ingrid Alexandra fra Norge, der ankom med den clutch, som han er affotograferet med.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-17/design-uden-navn-50.png
Det er da umiskendeligt den samme clutch, der er på begge billeder.
 Foto: Instagram/Keld Navntoft/Hanne Juul

Der er ikke noget, der ved, hvorfor han står med den, da han krammer sin mor, men en bruger på instagram har dog en meget god teori om, hvad der ligger til grund for det.

- Jeg tror, clutchen er faldet ned fra bordet, ved ikke hvorfor, da Christian er kommet tilbage til sin plads efter talen. Han samlede den op, samtidig med hans mor kom mod ham. Så hans hilste på sin mor først, før han gav clutchen tilbage til prinsesse Ingrid Alexandra.

Og prinsesse Ingrid Alexandra er ikke den første, der har brugt den clutch. Den er nemlig tidligere blevet set båret af hendes mor Mette-Marit, der for mange år siden brugte.

Sponsoreret indhold