Prins Charles smittet med coronavirus: Her sås han sidst med resten af den royale familie

Hele den royale, britiske familie var sidst samlet den 9. marts til Commonwealth Service i Westminster Abbey. Det var desuden prins Harry og hertugindes Meghans sidste officielle optræden.

Hele den royale, britiske familie var sidst samlet den 9. marts til Commonwealth Service i Westminster Abbey. Det var desuden prins Harry og hertugindes Meghans sidste officielle optræden.

Foto: MEGA

Her til formiddag bekræftede det britiske kongehus, at 71-årige prins Charles er testet positiv for coronavirus

Det store spørgsmål er så, om Storbritanniens kommende konge kan have smittet andre i den royale familie. Indtil videre er det blevet oplyst, at hans hustru, hertuginde Camilla, ikke er blevet smittet med coronavirus. 

Sidst, prins Charles så sin mor, 93-årige dronning Elizabeth, og sine sønner og deres hustruer til et officielt arrangement var den 9. marts, hvor familien var til Commonwealth Service i Westminster Abbey i London. 

Dagen efter, den 10. marts, var han til WaterAid's Water and Climate-event, hvor også Monacos prins Albert deltog. Han blev i forrige uge testet positiv for coronavirus, og mange medier, heriblandt The Sun og Daily Mail, spekulerer i, om de er blevet smittet til det samme event. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prins Charles og prins Albert deltog i det samme event den 10. marts. Foto: MEGA

Buckingham bekræfter via en talsmand over for The Sun, at prins Charles efterfølgende, den 12. marts, så sin mor ganske kort:

- Hendes Majestæt dronningen er fortsat ved godt helbred, oplyses det, og ydermere tilføjes det: 

- Dronningen så sidst prinsen af Wales kort efter embedsindsættelsen om morgenen den 12. marts og følger de passende råd, når det kommer til hendes velbefindende. 

The Sun fortæller, at prins Charles ifølge medicinske eksperter først kan have smittet fra den 13. marts. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close