Kongelige12. september 2022

Prins Andrew tilsvinet under mindehøjtidelighed: - Du er en syg gammel mand

En vred skotte råbte skældsord efter den skandaleombruste prins, da han sammen med sine tre royale søskende mindede sin mor
En skotsk mand delte sine uforbeholdne meninger om prins Andrew under mindehøjtideligheden.
En skotsk mand delte sine uforbeholdne meninger om prins Andrew under mindehøjtideligheden.
 Foto: Ritzau Scanpix/ Andy Buchannan

Da prins Andrew, kong Charles, prinsesse Anne og prins Edwards for kort tid siden gik kisteoptog fra Holyroodhouse Palads til St. Giles Katedral i Edingburgh blev prins Andrew overfuset af en af de mange hundrede tusinde mennesker, som netop er på gaden for at mindes deres dronning.

Der er pakket med medier, der transmitterer optoget, og et af kameraerne fangede således den vrede mand, som råbte skældsord efter prinsen.

- Andrew, du er en syg gammel mand, lød det i menneskemængden.

Det skriver Daily Mail.

Politiet var straks efter på stikkerne og fik fjernet manden fra det højtidelige optog.

Du kan se tilsviningen i videoen herunder:

Andrew har været i vælten de seneste år, efter det kom frem, at han var bonkammerater med den afdøde pædofile rigmand Jeffrey Epstein, som groomede og misbrugte helt unge piger.

For anklagerne føg ikke kun mod Epstein. Virginia Giuffre anklagede prinsen for overgreb og misbrug af hende i 2001, hvor hun var blot 17 år.

Hun var dengang angiveligt underlagt Epsteins kontrol, og det var da også hjemme hos Epsteins hus i New York og på hans private ø i Caribien, overgrebene ifølge Giuffre skulle have fundet sted.

I kølvandet på det voldsomme anklager, som mundede ud i en retssag, der sluttede i et forlig, blev Andrew strippet for sine royale titler og protektorater.

Se de rørende billeder fra mindehøjtideligheden i galleriet herunder:

Det skotske folk siger farvel til dronning Elizabeth

Sponsoreret indhold