Kongelige 11. oktober 2021

Politiet dropper sex-sag mod prins Andrew

Metropolitan Police dropper efterforskningen af sagen om seksuelle overgreb mod prins Andrew.
(Foto: Ritzau Scanpix)

Virgina Robert smed noget af en bombe, da hun valgte at sagsøge den britiske prins for at have begået seksuelle overgreb mod hende for mere end 20 år siden. 

Og efter den omdiskuterede Netflix-dokumentar "Epstein: Filthy Rich" havde premiere sidste år, tydede noget på, at Prins Andrew ikke havde helt rent mel i posen. 

Men nu har Metropolitan Police i England valgt at lægge sagen mod prinsen på hylden. 

Det skriver flere britiske medier herunder DailyMail. 

Det sker efter efterforskere angiveligt har talt med Virgina Roberts om hendes påstand, om at hun blev handlet til London som 17-årig af Jeffrey Epstein for at have sex med Andrew. 

I den forbindelse har politiet i England også valgt ikke at efterforske sagen videre mod milliardæren Jeffrey Epstein.

Andrew står stadig overfor det civilie søgsmål i USA. Her er han anklaget for at have misbrugt den mindreårige hjemme hos Ghislane Maxwell i London og på ejendomme ejet af Epstein. 

Prinsen har nægtet, at han nogensinde har haft sex med Virginia Roberts og udtalt, at han "ingen erindring har om at skulle have mødt Virginia Roberts før". 

Der findes dog flere billeder af prinsen og Virgina Roberts sammen, blandt andet et fra 2001, hvor prinsen holder om livet på hende. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

(Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

Efter hendes eget udsagn blev Virgina Robert fløjet til både London, New York og den til nu afdøde pædofilidømte milliardærs private ø i Caribien for at have sex med prinsen. 

Sagen tager efter planen sin begyndelse næste måned. 

Anklagerne dukkede for første gang op i 2015 og fik nyt liv sidste år efter den omdiskuterede dokumentar. 

De seneste år har prinsen været en del i væten og fået en del negativ omtale som følge af den betændte sag. 

I november 2019 kom han på dybt vandt, da han i et interview med BBC forsøgte at sætte ord på kendskabet til både Jeffrey Epstein og Viginia Roberts. 

- Ingen kan bevise, om fotoet er fabrikeret eller ej, men jeg kan ikke genkalde, at det billede nogensinde skulle være taget. Det må været blevet taget på første sal i det hus, og der har jeg aldrig været, sagde han blandt andet om billedet. 

Prins Andrew trådte tilbage fra sine kongelige ligter i 2019, efter det omdiskuterede interview. 

 

Sponsoreret indhold