Kongelige17. januar 2022

Piers Morgan om Prins Harry: En skamløs hykler

Det er ikke første gang, den britiske tv-vært langer ud efter Prins Harry.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/piers_morgan_1.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry, 37, der til dagligt bor i USA med sin kone skuespillerinden Meghan Markle og deres to børn Archie og Lillibeth, tør ikke tage tilbage til Storbritannien.

Han fortæller, han sidste år, da han var til et velgørenhedsarrangement i London for syge børn, blev jagtet af flere fotografer.

Sag mod indenrigsministeret

Derudover er han lige nu i gang med en juridisk kamp med det britiske indenrigsministerium Home Office, fordi det er blevet besluttet, at han ikke kan betale for politibeskyttelse, når ham og familien er hjemme i England.

Hele den sag startede, fordi Hertugen af Sussex og hans kone ikke vil bruge skatteydernes penge på at blive beskyttet, efter han trådte tilbage fra det britiske kongehus.

Og nu siger han, at deres private beskyttelse i USA ikke kan få adgang til indenrigsministeriets informationer, og derved ikke kan holde dem sikre og beskyttede, når de er i landet.

tør ikke komme hjem

Det har fået Prins Harrys juridiske repræsentant til at komme med en udtalelse.

-Storbritannien vil altid være Prins Harrys hjem, og et land han ønsker sin kone og børn at være sikre i. Med den manglede politibeskyttelse kommer der en stor personlig risiko.

-Hertugen og Hertuginden af Sussex betaler selv for et privat sikkerhedsteam til deres familie, men den sikkerhed kan ikke overføres til den nødvendige politibeskyttelse, når de er i Storbritannien. I fraværet af denne beskyttelse er det umuligt for Prins Harry og hans familie at vende tilbage til hans hjem.

Skamløs hykler

Den udtalelse faldt ikke i god jord hos den britiske tv-vært Piers Morgan, der også tidligere har været ude og revse Prins Harry og Meghan Markle.

I det britiske medie The Sun, skriver Piers Morgan i en kommentar med overskriften ”Petulant prince” (læs:i irriterende prins) blandt andet opfører sig som en skamløs, vildledt, sørgelig, berettiget hykler.

-Det sidste år virker det til at have frydet Harry at gøre hans 95-årige bedstemors liv mere besværligt i den sværeste tid af hendes liv, står der blandt andet i kommentaren.

Vil tjene penge

Piers Morgan stiller også spørgsmålstegn ved, om der nogensinde har været en tid, hvor prinsen ikke har truet med sagsanlæg og skriver, at hvis han gennemfører sagsanlægget, vil han give Dronning Elizabeth endnu massiv hovedpine.

-Siden de droppede England, har Harry og Meghan vist sig kun at være interesseret i en ting: At lave så mange penge som muligt ved hensynsløst af misbruge deres royale status, skriver Piers Morgan også.

Han mener, de har gjort det ”på den mest grinagtige hykleriske maner”, fordi de stadig bruger ”jetfly som taxier,” mens de prædiker om miljøet.

Udtalelserne kommer ud samme dag som Piers Morgan starter nyt job som tv-vært efter han blev fyret fra ’Good Morning Britain’, efter han havde beskyldt Meghan Markle for at lyve. Men det stopper ham tydeligvis ikke fra at sende flere svinere deres vej.

Sponsoreret indhold