Kongelige 15. juni 2021

Peter Phillips, dronning Elizabeths ældste barnebarn, officielt skilt

Efter at have været separeret i over et år er Peter og Autumn Phillips blevet officielt skilt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i februar 2020 blev det meldt ud, at Peter Phillips, dronning Elizabeths ældste barnebarn, skulle skilles efter 12 års ægteskab

Siden har Peter Phillips og hustruen Autumn forsøgt at dele boet, og på et tidspunkt havde han hyret en af Storbritanniens bedste skilsmisseadvokater, hvis bodelingen skulle udvikle sig til en strid. 

Men nu er sagen klaret med et forlig, og parret slipper dermed for en tur i retten for at lufte deres beskidte undertøj. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Autumn og Peter Phillips har sammen døtrene Savannah, ni, og Isla på syv. Foto: MEGA

- Hr. Peter Phillips og fru Autumn Phillips er glade for at kunne meddele, at de økonomiske aspekter af deres skilsmisse er blevet løst ved forlig, hvis vilkår er blevet godkendt ved højesterettten i dag, lyder det i en pressemeddelelse udsendt af parret. 

- Selvom det er en sørgelig dag for Peter og Autum, så vil de fortsætter med at sætte deres vidunderlige døtres, Savannah og Isla, velbefindende først, lyder det yderligere. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Peter Phillips gik mellem prins William og prins Harry, da prins Philip tilbage i april blev begravet. Foto: MEGA

Ifølge Daily Mail er skilsmissen et hårdt slag for dronning Elizabeth, som var meget tæt med Autumn Phillips. 

- Autum er dronningens favorit, og jeg er sikker på, Hendes Majestæt vil være meget oprevet over dette. Det er det sidste, hun har brug for, efter alt det, hun har været igennem, og man har en fornemmelse af, at den royale familie er ved at falde fra hinanden, fortalte en kilde til The Sun tilbage i februar 2020. 

Peter Phillips er søn af prinsesse Anne og Mark Phillips. 

Sponsoreret indhold