Kongelige31. januar 2024

Overraskelse til kong Frederik: Aura Dione skal optræde for ham i Polen

Under kong Frederiks officielle besøg i Polen, får kongen lov til at høre Danmarks nye Melodi Grandprix-havfrue Aura Dione
Når kong Frederik senere sætter sig til bords til den formelle middag i Polen, giver Melodi Granprix-aktuelle Aura Dione et nummer.
Når kong Frederik senere sætter sig til bords til den formelle middag i Polen, giver Melodi Granprix-aktuelle Aura Dione et nummer.
 Foto: Hanne Juul & Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethes helt særlige arbejdsdag: Skole vil hylde prins Henrik

Kong Frederik har et stramt program mandag i Polen.

Her skal han rundt til adskillige arrangementer, men der er også plads til for en stund at slå sig ned og nyde en god middag.

Mandagens middag bliver også med livekoncert – endda med dansk kunstner.

Aura Dione har nemlig taget turen for at spille for kong Frederik.

– Hej venner. Jeg er i Polen, og i dag er det officielle visit fra kongen, og det er superspændende for vi skal optræde i aften.

– Jeg håber, at I vil følge rejsen, hvor jeg skal optræde for kongen som den lille havfrue, siger hun på en Instagram-story.

Her har hun også delt billeder af den fine bordopdækning, hvor hun da også fortæller, at hun lige har lavet lydtjek og er ydmyg og beæret over at få lov til at optræde på sådan en særlig dag.

Den danske ambassade i Polen har også sat lidt ord på Aura Diones gæsteoptræden.

Aura Dione skal spille til den formelle middag med det splinternye nummer ”Mirror Ball of Hope”.

Sangen skrev hun, da hendes datter var tre uger gammel, og det er selvsamme sang som hun synger til Dansk Melodi Grandprix.

– En sang som har meget større betydning, med et budskab og en drøm om at samle Danmark og resten af verden med håb og sammenhold, har Aura Dione sagt om sangen.

Nu får kong Frederik så en lille forpremiere, før de danske Melodi Grandprix-fans må vente til 17. februar, hvor Aura Dione synger ”Mirror Ball of Hope” live i DR’s Koncertsal.

Sponsoreret indhold