Kongelige19. marts 2024

Nyt foto af Kate og William: Her er internettets vildeste teorier

Et nyt foto viser Kate sammen med William, hvor hun er "glad og afslappet", men de nye billeder er ikke nok til at lægge en dæmper på internettets vilde spekulationer
Der er nærmest gået nationalsport i at udtænke vanvittige teorier om, hvad der er los med prinsesse Kate.
Der er nærmest gået nationalsport i at udtænke vanvittige teorier om, hvad der er los med prinsesse Kate.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Medie: Her er videoen af prinsesse Kate i offentligheden

Teorierne om, hvad der foregår med prinsesse Kate, efter hun i januar blev opereret, er mange og yderst kreative.

Og nylige billeder og en video af William og Kate sammen på et lokalt marked har ikke været med til at slå de mange aparte konspirationsteorier i jorden – tværtimod.

For de sociale medier svømmer over med årvågne royale fans, der mener at vide, at de "nye" fotos af Wales-parret slet ikke er så nye endda.

Det er de små træboder bag Kate, som måske afslører, at billederne ikke er nye.
Det er de små træboder bag Kate, som måske afslører, at billederne ikke er nye.
 Foto: MEGA

Flere brugere på det sociale medie X har især lagt mærke til de små træboder i baggrunden, og det er angiveligt det, der afslører, at billederne er gamle.

– De små hytter var kun lejet i Windsor til et julemarked. Så HVIS det er Kate, så er billederne tre til fire måneder gamle, konstaterer en bruger på X.

– Jeg ved ikke, hvad der er op og ned med Kate Middleton, men folk siger, at de hytter ved Windsor var sat op til jul og blev taget ned til januar, og så er der julepynt i baggrunden, stemmer en anden i og påpeger, at hytten er pyntet med en form for juleguirlande.

Body double, AI eller en helt anden kvinde?

Også britiske Daily Mail har nærstuderet de mange teorier, der er fremsat omkring de nye billeder af William og Kate på shoppetur.

En teori, der er er utroligt sejlivet, er, at det er en body double ved navn Heidi Agan, som er fotograferet på billederne.

Heidi Agan ernærer sig som Kate Middleton lookalike.
Heidi Agan ernærer sig som Kate Middleton lookalike.
 Foto: Veronika Simkova/AP/Ritzau Scanpix

Ifølge mediet mener andre at vide, at billedet er AI-generet, mens andre mener, at de to personer på billedet slet ikke er Kate og William, men bare to personer, der ligner dem.

Slutteligt sætter en bruger på X også spørgsmålstegn ved, hvordan der kan være så få og grynede billeder af Kate i en tid, hvor alle er udstyret med telefoner.

– I siger til mig, at denne kvinde tog til den kæmpe turistattraktion Windsor Farm Shop, mens hele verden er på jagt efter hende, og hun gik rundt der, og der var INGEN ANDRE, DER TOG BILLEDER.

Sponsoreret indhold