Kongelige 20. maj 2019

Nye private billeder fra Meghan og Harrys bryllup offentliggjort

I anledning af hertuginde Meghan og prins Harrys etårs bryllupsdag har de offentliggjort en lang række private billeder fra deres store dag
(Foto: MEGA)

19. maj var det et år siden, at hertuginde Meghan og prins Harry sagde ”ja” til hinanden ved et romantisk bryllup i St George's Chapel på Windsor Castle.

Og i den forbindelse valgte parret søndag at dele en lang række private billeder fra deres store dag.

Billederne delte parret på deres Instagram-profil, hvor de i anledning af deres papirbryllup havde lavet en video med billederne – akkompagneret til sangen ”This Little Light of Mine”, som også blev spillet, da det nybagte brudepar gik ud ad kirken under deres bryllup.

De private billeder, som offentligheden altså først ser nu, viser det spændte brudepar både før, under og efter vielsen i St George's Chapel.

Det var den amerikanske biskop Michael Curry, der forestod vielsen. Han blev af mange betegnet som brylluppets helt store overraskelse, da han leverede en indlevende og følelsesladet prædiken, der nok var noget anderledes end den, man er vant til at se i den anglikanske kirke. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gåsehuden bredte sig desuden på både kirkegængerne og TV-seerne, da gospelkoret sang "Stand by me", der oprindeligt er fremført af Ben E. King.

Du kan se eller gense det rørende øjeblik her:

Du kan se eller gense alle de rørende billeder fra brylluppet i galleriet herunder:

Harry og Meghans bryllup 19. maj 2018 (MEGA-billeder)

Sponsoreret indhold