Kongelige12. august 2020

Ny bog: Prins Harry var "henrykt" over Meghans toiletvaner

En ny bog fortæller, at prins Harry var ovenud ”henrykt” over sin hustrus måde at håndtere toiletbesøgene, da parret var i Botswana tilbage i 2016
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget er blevet både sagt og skrevet om Meghan Markle, siden hun først fandt sammen med – og senere blev gift – med den britiske prins Harry.

Og nu kan hendes toiletvaner også føjes til dén liste.

I en ny bog om det royale par beskrives det ifølge News, hvordan prins Harry var ovenud ”henrykt” over Meghans måde at håndtere sine toiletbesøg på, da parret var i Afrika.

- Harry blev henrykt overrasket over Meghans nede-på-jorden-attitude. Da de camperede, rensede hun sit ansigt med vådservietter, og hun gik glad ud i skoven, hvis hun havde brug for en toiletpause, står der i den nye biografi, der har fået titlen ”Finding Freedom”.

Turen til Botswana fandt sted tilbage i 2016, da hun og prins Harry kun havde datet i seks uger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega124373_001.jpg
 Foto: MEGA

Meghan og Harry. Foto: MEGA

De havde mødt hinanden under en ferie i London i juni 2016.

I begyndelsen af november 2016 bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry var i et parforhold med den tidligere skuespillerinde, der blandt andet blev kendt for sin rolle som Rachel Zane i ”Suits”.

Annonceringen skete dog mere af pligt end af lyst – prins Harry var nemlig utilfreds med mediernes dækning af parforholdet, og han frygtede desuden for sin kærestes sikkerhed.

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm. Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november 2016.

Der gik næsten også et helt år, før at Meghan, der tidligere har været gift med en skuespiller fra 2011-2013, selv satte ord på sit forhold til den britiske prins. Det skete i et interview med Vanity Fair:

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortalte Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsatte:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Parret blev gift i maj 2018, og blev året efter forældre til sønnen Archie, der kom til verden 6. maj 2019.

I begyndelsen af januar valgte parret ganske opsigtsvækkende at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

I kølvandet på beslutningen flyttede parret til Los Angeles med deres søn.

Sponsoreret indhold