Kongelige11. marts 2021

Nu taler prins William: - Vi er ikke en racistisk familie

Den engelske prins William kommenterer for første gang på det opsigtsvækkende Oprah-interview med Meghan Markle og prins Harry
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins William svarer for første gang igen på de chokerende anklager om racisme i det britiske kongehus.

- Vi er bestemt ikke en racistisk familie, siger den 38-årige hertug af Cambridge, da han og hustruen Kate bliver mødt af den britiske presse torsdag under et besøg på en skole.

Prinsen afslører i samme omgang, at han endnu ikke har snakket med sin lillebror efter premieren på det kontroversielle interview, men alt tyder på, at Harry snart får et opkald fra en potentiel sur storebror.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega583275_002_1.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

- Jeg har ikke talt med ham endnu, men det vil jeg gøre, siger William.

Prins Williams kommentar kommer som følge af, at Meghan Markle og den forhenværende prins Harry i et interview med Oprah Winfrey kunne afsløre, at racisme var en del af årsagen til, de valgte at forlade det britiske kongehus.

- Det spillede en stor rolle, afslører Harry i interviewet, der blev vist på TV3 mandag aften.

Dronning Elizabeth bryder tavsheden

Prins William er ikke den første fra det britiske kongehus til at kommentere på sagen.

Tirsdag udsendte Buckingham Palace på vegne af dronning Elizabeth en udtalelse, og dermed brød kongehuset for første gang tavsheden efter interviewet havde haft premiere.

- De problemer, der bringes på banen - især dem om race - er bekymrende. Selvom nogle erindringer kan variere, tages de meget alvorligt og vil blive adresseret af familien privat, står der i pressemeddelelsen.

- Harry, Meghan og Archie vil altid være højt elskede medlemmer af familien, lyder det yderligere i meddelelsen fra Buckingham Palace.

null

Sponsoreret indhold