Kongelige25. marts 2021

Nu kommer der endnu en film om Meghan Markle og prins Harry

Det royale exit-eventyr fortsætter på det store lærred. Endnu en dramatisering af Sussex-parrets liv er på vej
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der findes i forvejen ikke bare én, men hele to spillefilm om Meghan Markles og prins Harrys dramatiske exit fra det britiske kongehus, og nu er der endnu en af slagsen på vej.

Det amerikanske tv-netvært Lifetime har torsdag meddelt, at de har givet grønt lys til en ny tv-film, der skal have titlen "Harry & Meghan: Escaping the Palace".

Den kommende Meghan og Harry-film handler om, hvad der virkelig skete inde bag paladsets lukkede døre, der ultimativt gjorde, at Sussex-parret fik nok og måtte flygte til Californien.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-harry.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Lifetime afslører i samme omgang, at den nye film også vil fortælle om, hvordan Meghan Markle var fanget i en følelse af isolation og depression.

Filmen kommer også til at fokusere på, hvordan "The Firm" ikke sørgede for forsvare Meghan og Harry fra den hårde, britiske presse, samt Harrys frygt for at historien om hans mor, prinsesse Diana, ville gentage sig.

"Harry & Meghan: Escaping the Palace" skal instrueres af Menhaj Huda, der også står bag de to første film om Sussex-parret.

Skuespillerne Parisa Fitz-Henley og Murray Fraser spillede Meghan og Harry i den første film, mens Tiffany Smith og Charlie Field spillede parret i den anden film.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega164729_001.jpg

Skuespilleren Murray Fraser spillede i 2018 rollen som prins Harry i Lifetime-filmen "Harry & Meghan". (Foto: MEGA)

Det vides endnu ikke, hvilke skuespillere der denne gang får æren af at portrættere det opsigtsvækkende par og deres dramatiske exit fra dronning Elizabeth-land.

Sponsoreret indhold