Kongelige22. marts 2023

Nu kan du søge prins Joachims gamle job i Paris

Prins Joachims stilling i Paris er blevet slået op, men det er ikke alle, der kan overtage hans titel som forsvarsattaché
Prins Joachim skifter snart jobbet som forsvarsattaché i Paris ud med titlen som forsvarsindustriattaché i Washington D.C.
Prins Joachim skifter snart jobbet som forsvarsattaché i Paris ud med titlen som forsvarsindustriattaché i Washington D.C.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Til sommer skifter prins Joachim og hans familie Paris ud med Washington D.C., når den 53-årige prins skifter den danske ambassade i Paris ud med pendanten i den amerikanske hovedstad.

Det efterlader selvsagt en ledig stilling på ambassaden i Paris, og prins Joachims stilling kan således blive din – hvis du vel at mærke lever op til en række krav.

I stillingsopslaget på Forsvarets hjemmeside lyder jobbeskrivelsen blandt andet:

– Du har gode diplomatiske evner og har indgående kendskab til aktuelle danske forsvars- og sikkerhedspolitiske prioriteter, herunder til dansk forsvar, samt bredt kendskab til international politik og samarbejde i internationale organisationer.

Det kræves også, at man er skarp på både dansk, engelsk og gerne fransk, og hvis man ikke taler sidstnævnte flydende, forventes det, at man deltager i en rækker sprogkurser og sprogtests.

Et krav er også, at man skal være "varigt udnævnt til M402 niveauet".

Du kan se jobopslaget på Forsvarets hjemmeside.

Sponsoreret indhold