Kongelige10. november 2018

Rygterne har svirret: Nu fortæller hun selv, om hun vil giftes med eksmanden igen

Det er mere end 20 år siden, at Sarah "Fergie" Ferguson blev skilt fra prins Andrew, siden har de bevaret et tæt venskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega291170_005.jpg
 Foto: MEGA

Det var i 1996, at Sarah "Fergie" Ferguson og prins Andrew blev skilt ved en skilsmisse, der bedst af alt kan betegnes som lidt af en skandale.

Parret var blevet separeret fire år tidligere, men det var først, da billeder af Fergie og en anden mand dukkede op i de britiske medier, at skilsmissen blev endegyldig.

Siden har det tidligere ægtepar formet et tæt venskab, og de seneste år har rygter om, at de skulle være på vej til at gifte sig igen svirret.

Nu svarer Sarah Ferguson så selv på de mange rygter.

Det gør hun i et interview med DailyMail.

Det er specielt efter, at Fergie flyttede ind i en lejlighed på Royal Lodge, hvor også eksmanden prins Andrew bor, at rygterne har taget til.

Men det kan der ifølge Fergie ikke blive tale om.

- Så mange mennesker har stillet mig det spørgsmål, men vi har det godt, som vi har det nu. Vi elsker hinandens selskab, vi lader hinanden blomstre. Jeg ved, at det lyder som et eventyr, men det er bare sådan, vi er, siger Fergie i interviewet.

Hun italesætter også, at de ikke er et par, men selvom ægteskabet mellem det altså endte alt andet end lykkeligt, så kalder hun stadig deres bryllupsdag for den lykkeligste dag i hendes liv.

- 23. juli 1986 var den lykkeligste dag i mit liv. Andrew er den bedste mand, jeg kender. Hvad han gør for England er fantastisk. Ingen ved, hvor meget han arbejder for sit land. Jeg er så stolt af ham. Jeg står med ham, og det vil jeg altid gøre, fortæller Fergie i interviewet og fortsætter:

- Selvom vi ikke er et par, så tror vi virkelig på hinanden. York-familien er en samlet familie. Vi har vist det. Du så det selv ved brylluppet, siger Fergie og henviser til datteren Eugenies bryllup tidligere i år.

Her stod hun og eksmanden prins Andrew side om side på de officielle bryllupsbilleder fra dagen.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega291794_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Det officielle bryllupsbillede fra datteren Eugenies bryllup. Sarah Ferguson og prins Andrew står længst ude til højre. (Foto: MEGA)

Det har tidligere været fremme, at specielt dronning Elizabeths mand, prins Philip, ikke var specielt glad for Fergie efter hendes skilsmisse fra prins Andrew.

Men Fergie har kun lutter af lovprisninger til både dronningen og hendes mand.

- Hendes majestæt er det fineste ikon, jeg har været så heldig at være i stue med. Hun er et fantastisk statsoverhoved, dame og mentor. Jeg er meget heldig, at jeg kender hende, siger Fergie om dronningen, mens hun beskriver prins Philip som en "fantastisk mand".

Udover prinsesse Eugenie, der blev gift tidligere på året, har Sarah Ferguson og prins Andrew også datteren Beatrice.

Se flere billeder fra brylluppet i galleriet herunder

Gæsterne ankommer til prinsesse Eugenies bryllup

Sponsoreret indhold