Nu føder Meghan snart: Prins Harry dropper planlagt Amsterdam-tur

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Foto: MEGA

Spekulationerne er mange. Rigtig mange. Og der er endnu intet sluppet ud omkring den forestående royale fødsel, hvor Meghan Markle føder sit og prins Harrys første barn. 

Mange har troet, at den royale baby allerede er kommet til verden, fordi prins Harry på onsdag havde planlagt en tur til Holland - nærmere bestemt Amsterdam.

Og der blev pustet yderligere til rygterne, fordi dronning Elizabeth besøgte parrets hjem i påsken, hvilket flere mente var et tegn på, at Meghan og Harry er blevet forældre. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Men nu er der midlertidigt nyt, der måske betyder, at de rygter er manet til jorden. For prins Harrys tur til Amsterdam er nu aflyst. Det skriver Today

Buckingham Palace oplyser til mediet, at rejsen til Amsterdam er udskudt. Det betyder dog ikke, at hele turen til Holland er droppet.

Buckingham Palace oplyser nemlig samtidig til Today, at prins Harry lige nu fortsat tager til Haag i Holland torsdag den 9. maj. 

Og det kan betyde, at den royale baby kan komme når som helst nu, hvis altså ikke prins Harrys aflysning af rejsen skyldes, at han vil nyde et par dage med sin lille nyfødte søn eller datter. 

Det britiske kongehus har sædvanen tro ikke afsløret Meghans terminsdato, men blot sagt, at der var tale om et forårsbarn.

Meghans mor er i England nu, hvilket hvert fald understreger, at fødslen er oppe over.

Alligevel har flere medier spekuleret i, at Meghan Markles terminsdato var 28. april, hvilket betyder, at hun er gået over tid.

Og hvis ikke hun har født, betyder det lige nu, at hun er en uge over tid. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close