Nu bekræfter kongehuset

Prins Felix, 18, skal begynde på Hærens Løjtnantsuddannelse i efteråret 2020. Han er han med mor Alex, 56, og brormand, Nikolai, 21.

Prins Felix, 18, skal begynde på Hærens Løjtnantsuddannelse i efteråret 2020. Han er han med mor Alex, 56, og brormand, Nikolai, 21.

Foto: Birger Storm

Nu bekræfter kongehuset, at prins Felix skal i militæret.

- Vi kan bekræfte, at Prins Felix søgte optagelse på Hærens Løjtnantsuddannelse i efteråret 2020. Efter gennemførte optagelsesprøver har Prinsen fået en plads på uddannelsen, der påbegyndes i august 2021. Uddannelsen gennemføres i Slagelse og har en varighed på et år, oplyser Kongehusets kommunikationsafdeling til SE og HØR.

Der opstod en del forvirring om uddannelsen i medierne i går, men nu understreger kongehuset, at det er i Slagelse og ikke i Varde, at Felix pågynder sin uddannelse. Dermed går han en anden vej end sin bror, prins Nikolai, 21, der begyndte på Varde Kasserne og droppede ud efter nogle måneder tilbage i 2018. I stedet begyndte Nikolai på Copenhagen Business School i 2019.

Felix' udannelse er en løjtnantuddannelse, og det er således Hærens Officerskole, der er ansvarlig for uddannelsen. Når prinsen gennemfører, udnævnes han til løjtnant, og vil derefter i minimum et år skulle gøre tjeneste ved et af hærens regimenter.

Opdateres....

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close