Kongelige13. januar 2021

Nabo afslører: Prins Harrys vilde forvandling

Skuespilleren Rob Lowe, der bor i samme nabolag som prins Harry og hertuginde Meghan, afslører, at prinsens udseende har ændret sig radikalt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I denne måned er det et år siden, prins Harry og hertuginde Meghan meldte ud, at de trak sig som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Siden da rykkede parret først til Canada, så til Los Angeles, og nu bor parret i kendis-paradiset Montecito i Californien.

Forandringens vinde har i den grad blæst, og nu afslører skuespilleren Rob Lowe, der bor i samme nabolag som Harry og Meghan, at også den 36-årige prins' udseende i den grad har ændret sig.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega712420_049.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry og hertuginde Meghan vinkede for et år siden farvel til livet i toppen af det britiske kongehus. Foto: MEGA

Det er i et interview med britiske James Corden i "The Late Late Show", at Rob Lowe fortæller om Harrys nye look:

- Jeg løb lige ind i din landsmand, den engelske skat, prins Harry, i lyskrydset for 10 minutter siden, genkalder Rob Lowe over for den britiske tv-vært.

- Det var meget, meget hurtigt - og du skal ikke citere mig for dette - men det så ud som om, han havde en hestehale, afslører skuespilleren, der videre beskriver prinsens nye look:

- Jeg siger bare, at det for mig som tilfældig forbipasserende så ud som om, at hans hår var blevet meget langt og trukket tilbage i, hvad jeg kun kan antage var en hestehale.

James Corden betvivler dog, om det nu rent faktisk var prinsen, Rob Lowe så.

- Ved du, hvad jeg tror, der skete? Jeg tror ikke, du så prins Harry, konkluderer Corden.

Men her forsikrer Lowe om, at det altså VAR prins Harry, han så:

- Det var ham, det bliver jeg nødt til at sige... Jeg fulgte efter ham til hans hus for at se, om bilen kørte derind, indrømmer skuespilleren og tilføjer:

- Han bor cirka 1,5 km fra mig. Han har levet meget tilbagetrukket. At se ham i nabolaget er som at se Lock Ness-uhyret, og nu har jeg endelig set ham.

Du kan se hele interviewet herunder:

Sponsoreret indhold