Kongelige8. marts 2024

Mystikken total: Prinsesse Kates onkel smider kryptisk bombe på tv

Kate Middletons onkel kom tilsyneladende til at snakke en smule over sig, da han for åben skærm forleden blev spurgt ind til sin royale nieces whereabouts
FILE PHOTO: Britain's Kate, the Princess of Wales, listens as she visits the Dame Kelly Holmes Trust and meets with some of the young people that the charity supports in Bath, England, Tuesday, May 16, 2023. Kin Cheung/Pool via REUTERS/File Photo
Prinsesse Kates onkel får nu spekulationerne om hende til at stikke endnu mere af.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

"Something is rotten in the state of Denmark", lød det fra Shakespeare i tidernes morgen, men i øjeblikket er det vist mere i det britiske, at der foregår noget mystisk.

Nærmere bestemt i deres kongehus.

Det er nemlig næppe gået manges næser forbi, at især prinsesse Kates whereabouts har været det helt store tema, fordi hun - på nær fra et halvgrynet billede for en uge siden - ikke er blevet set i offentligheden siden jul.

Kongehuset har ikke ligefrem hjulpet med at minimere mystikken i deres udtalelser - og nu bærer Kate Middletons onkel også mere brænde til konspirationsbålet.

Prinsessens onkel, 58-årige Gary Goldsmith, har nemlig smidt noget af en kryptisk bombe for åben skærm.

Gary Goldsmith, uncle of the bride, attends the wedding of Pippa Middleton and James Matthews at St Mark's Church in Englefield, west of London, on May 20, 2017. REUTERS/Justin Tallis/Pool
Arkivfoto af prinsesse Kates onkel, Gary Goldsmith, til Pippa Middletons bryllup i 2017.
 Foto: Scanpix Denmark

Det skriver News.com.au.

Onklen, der tidligere har døbt sig selv som Kates "buncle", fordi han betegner sig selv om en "bad uncle" og som det sorte får i familien, er i øjeblikket aktuel i realityprogrammet "Celebrity Big Brother".

Her har han allerede markeret sig selv ved at starte med at svine prins Harry og hertuginde Meghan til - og nu vækker han altså endnu mere opsigt.

Forleden gjorde han nemlig noget, som det britiske kongehus IKKE har gjort. Han satte simpelthen ord på spekulationerne omkring sin royale niece.

Ifølge News.com.au spurgte en af de andre deltagere i "Celebrity Big Brother" direkte Gary Goldsmith om, hvor prinsesse Kate befinder sig.

Ifølge mediet var Gary Goldsmith tydeligvis ikke forberedt på spørgsmålet og begyndte at vrøvle en smule, hvorefter han gav et svar, som helt sikkert kun får spekulationerne om prinsesse Kate til at gå endnu mere amok.

Han svarede nemlig følgende:

- Altså... fordi hun ikke selv vil snakke om det, så er det sidste, jeg har lyst til at gøre..., lød det kryptisk, før han begyndte at snakke om "royal etikette", der forbyder en at snakke om kongefamilien.

Gary Goldsmith smed herefter mere brænde på bålet ved at sige følgende: "Hvis det bliver annonceret offentligt, vil jeg gerne give dig min mening om det".

Og netop denne udtalelse har fået folk til at føle sig bekræftede i, at der vitterligt foregår noget med Kate Middleton, da der - ifølge onklen - altså er "noget at have en mening om".

Dette giver ifølge mange folk ikke mening, hvis prinsessen vitterligt kun har fået foretaget en simpel maveoperation, som kongehuset har udtalt.

Maveoperationen var - ifølge kongehuset - en planlagt operation, der fandt sted 16. januar, og prinsessen var indlagt i to uger, før hun blev udskrevet igen.

Siden da har Kate Middleton været sporløst forsvundet, og mystikken omkring hendes whereabouts blev bestemt ikke mindre, da prins William for nylig i sidste øjeblik meldte afbud til mindehøjtideligheden for den forhenværende kong Konstantin af Grækenland.

Mystikken blev bestemt heller ikke mindre forleden, da det blev annonceret, at Kate Middleton ville gøre comeback i offentligheden til militærceremonien "Trooping the Colour" den 8. juni.

Det skyldes, at meldingen om hendes comeback kun nåede at vare i under 24 timer, før det blev trukket tilbage igen - og dermed ved ingen altså, hvornår vi får prinsessen at se igen.

Sponsoreret indhold