Kongelige8. april 2020

Midt i krisen: Prins Carl Philip trækker i uniformen

Den 40-årige Prins Carl Philip af Sverige har være til møde om den svenske Covid-19-situation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega482646_016.jpg
 Foto: MEGA

Sveriges smukke prins Carl Philip har i dag måtte trække i sin uniform for at besøge det svenske forsvare og høre det nyeste om håndteringen af coronaudbruddet på den anden side af Øresund.

Det skriver den 40-årige prins på prinseparrets Instagram.

Og den oplysning står heldigvis ikke alene. For Carl Philip er gavmild og vedlægger en billede af sig selv i den flotte grønne uniform og tilhørende baret.

"På vej til forsvarets hovedkontor for at deltage i forsvarsstyrkens analyse og vurdering af situationen med Covid-19. Og for at få indsigt i, hvordan de støtter samfundet i denne tid," skriver parret, prinsesse Sofia og prins Carl Philip på deres side.

Prins Carl Philip har ifølge opslaget samt nogle forrige billeder på siden længe forsøgt at holde møder digitale eller over telefon, men denne gang har prinsen være nødt til at bevæge sig uden for de kongelige gemakker for at klare mødet med forsvaret.

I Sverige er der lige nu 687 coronasmittede, der er døde. Landet har en stigning i dødsfald og smittede, som ligger væsentligt højere end eksempelvis Danmark. I går tirsdag fremgik det, at Sverige i snit ligger på 40 døde pr. døgn.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia blev gift i 2015. Sammen har de to børn, Alexander og Gabriel.

Sponsoreret indhold